1. yer vermemek için yapılandır. mesela normal insanlar uyuyor numarası yaparlar. ben inandirici olsun diye ölü taklidi yapıyorum. sonuçta youreads yazarıyız. diğer insanlardan farkımız olması lazım.
  2. yaşlı savar taktik. adam ölmeye beş kala sabahın köründe otobüse binmiş mezarını arayan filler gibi. lan dayı, alt tarafı eminönü'nden kuru kahve alacaksın pezevenk. ne işin var iş trafiği saati. evinin önünde özkuruşlar market var allahsız teyze. bok işin mi var çarşamba pazarında. elinde poşetle vicdan yaptırıyorsun akşam vakti işten dönmeye çalışan yorgun genç insanlara. sırf ücretsiz akbili var diye öğle namazında sancaktepe'den üsküdar'a giden bunak tanıyorum ben fantazi yapmaya çalışan. efendim artık yaşlısınız. sağlık ocağında tansiyon ilacını yazdır, köşedeki parkta güneşlen. camiye gideceksen zaten adam başı iki cami var her mahallede. adamın asabını niye bozuyorsunuz? madem trip meraklısısınız alın karınızı kocanızı viyanaya gidin gezin. vizyonunuz dar ise köyünüze gidin dağ havası alın. manyak mısınız zaten kuş kadar olan toplu taşımayı işgal ediyorsunuz. taksi diye de bir şey var. korkmayın yiyin emekli maaşınızı kefenin cebi yok pis cimriler.
  3. sinir bozucu olay özellikle , günde göbek atıp kısır tabağını sıyıran teyzem sen mi daha yorgunsun ben mi ? hemen tak kulaklığı ,acı çekmiş surat ifadesine bürün ve asla pes etme ..
    belit
  4. telekinezi ile sizi yerinizden kaldırabilecek teyzelerin/amcaların bulunduğu bazı hatlar dışında gayet işe yarar taktiktir.