1. aşk acısı çeken ve şiir seven pek çok genç insanın mesken tuttuğu, re blog sitesi.
  2. insanların kendi blog tasarımlarını oluşturduktan sonra bloglarını keyiflerince kullandığı sitedir.

    (bkz: fotoblog)
    (bkz: yazıblog) ...
  3. genç kızların (parlak olmayan kesiminin) faydalı, elle tutulur bir blog yazmaktan çok pornografik gifler, eroin çeken kaslı erkekler, anlamsız dizi kesitleri, vampirli kitaplar vb. paylaştıkları kişisel blog sitesi.

    hele de arkaya playlist koyuyorsa tamamdır.

    bir site bu kadar itici, bu kadar yapay, bu kadar ne bileyim garip olabilir mi yahu?
  4. yukarıda derdime tercüman olmuşlarsa da ben de yinelemek isterim:

    çıktığı günden beri bana felaket sentetik, yapay, plastik, itici, samimiyetsiz gelen ve aynı sıfatlara sahip şahısların (geneli kızdır) bir takım yazılar yazdığı mecradır.

    edit: anlatım bozukluğu yapmışım, müdahale etmek istedim.
  5. türkiye'li kullanıcıların anlamsızca aşırı bir şekilde sentimentalizm bombardımanına tuttuğu ama aslında çok da kötü olmayan site. çok iyi işler,fotolar, çizimler de barındırıyor burası. ama bizim memlekette artık kim yol gösterdiyse aşk acısı çeken soluğu burada alıyor gördüğüm kadarıyla.

    hayır sentimentalizm de kötü kaka değil o da olsun tabi ama onun da vıcık vıcığı hiç çekilmiyor ki , millet nelerden besleniyor biz nelerden. hala cemal süreya, turgut uyar paylaşmaktan öteye geçemedik bu konuda da. c.süreya'nın, turgut uyar'ın ne dediğini biliyoruz da sen kendin ne çekiyorsun onu söylesen en azından bari bize de biraz da seni okusak.
  6. farklı cinsel yönelimi olan türk vatandaşlarının videolarını aktardığı micro blogger sitesi, adeta türk internet dünyasının deepweb'i özelliğini taşımaktadır.
  7. farklı blogları takip ederek ana sayfada 5 dakikalığına beyin fırtınası yaşayabileceğiniz site
    kup
  8. kullananların %80den fazlası fotoblog olarak kullanıyor. millet tumblri duyunca ergen işi diyor genelde ama gayette yetişkin, akli basinda birsürü insanla tanıştım buradan.

    onyargili olarak bakmazsanız seversiniz.
  9. üyelerinin, olmayı hayal ettikleri insanlarmış gibi takıldıkları ütopik mecra. onlara da çok üzülüyorum
    yok
  10. internet kotasına incir ağacı diken uygulama. kısa videolar için bile yüzlerce megabayt harcıyor. siz siz olun mobil veri açıkken dur iki izleyim işimi göreyim demeyin yada deyin neticede giren size girecek.