1. uçuş kodu tk ,türk hava yollarının eski adı olan türk kuşundan gelmektedir
  2. mart ayı itibariyle 303 adet uçağı bulunan ve dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu şirketidir.
    son yıllardaki pazarlama ve reklam konusundaki yatırımları ile yurt dışındaki tanınırlığı ve güvenilirliği yükselmiştir. manchester'da bir taksinin üstünde, belgrad'ın en merkezi yerindeki billboardlarda, schiphol ya da heathrow havaalanının önemli noktalarında logosunu görüp gurur duyarsınız.
  3. türkiye'nin en büyük havayolu şirketi.

    barcelona fc başta olmak üzere birçok kulübün sponsorluklarını yürütmektedir. avrupa'nın en büyük basketbol ligi olan euroleague'in ana sponsorluğu görevini de sürdürmektedir.

    2016 euroleague final four finalinde yaşanılan olaylardan sonra, türk takımına yapılan eziyetleri ve adaletsiz yönetimleri cezalandırmak adına tüm sponsorluklardan vazgeçip, finansal açıdan onları sıkıntıya düşürmesini beklediğimiz büyük firmamız, ulusal markamız.
    ilgaz
  4. 2015 yılını 1.5 milyar tl zarar ile kapatmasına karşın, dünyadaki spor kulüpleri ve organizasyonlarına para akıtmaya devam eden, devletin resmi şirketidir.

    kendi ülkesinin kulüplerine ve organizasyonlarına kuruş koklatmadıkları gibi,kendi ülkesindeki kulüplerin avrupa'daki rakiplerini ihya etmeleri, üstelik bir de kendi ülkesinin takımlarının hakkının yenmesine göz yummaları itibariyle utanç duyduğum bir kuruluştur.

    bu aralar hiç dillerinden düşürmedikleri "millilik" ten ne anladıklarını çok merak etttiğim devletin bu şirketi, şu dakika itibariyle euroleague sponsorluğundan çekilmelidir aksi takdirde dün fenerbahçe'ye yapılan haksızlığın faturası tamamiyla kendilerine ait olacaktır.
  5. uçak aldığı için zarar gözüküyor diye biliyorum sponsorluktan değil. bırakın olsun uzun vadede etkileri oluyor bunun zaten kaç tane dünyaya pazarladığımız marka var ki?
  6. euroleague sponsoru olan türk firma.
    son euroleague finalinden sonra hala sponsorluğa devam edip etmeyeceğini merak ettiğim firmadır.
    açıkcası devam etmemesi gereken firmadır.
    euroleague sponsorluğundan çekilde dünyada adı daha az duyulacak bir firma değildir kendileri, kaldı ki bence thy'nin degil euroleague'in thy'ye ihtiyacı vardır.

    umarım iyi bir analiz süreci geçirip doğru bir karar verirler diyeceğim ama tamamen sinir küpü olduğum için sponsorluğu çekmelerinden yanayım.
  7. tallin, estonya havaalanında topu topu 14-15 deskin 5 tane kadarını kullanmakta olan firmamız.
  8. dün (5.02.2017) youtube kanalında yayınlanan morgan freeman reklamına bayıldım . asın bayrakları!
  9. morgan freeman reklamı beğendim güzel olmuş. süper bowl organizasyonu reklamlarında gösterimi olacakmış. ince belli bardakta çay servisi kültürümüz açısından güzel bir detay olmuş. yalnız çay bardağında ki dudak payı çok fazla bırakılmış, çay bardağına fazla dudak payı bırakıldığında ülkemizde verilen tepkilere^:arap dudağı, zenci dudağı^ bakarsak eğer bu reklamda açıkca morgan abimize ırkçılık yapılmıştır. ^:swh^
  10. çaydan bir yudum aldırmadıkları için güme giden reklam. o çay içilmezse ne anlamı kalır adamın eline çay vermenin?