1. çinliler çin seddini türklerden korunmak için yaptı. he evet koskoca medeniyet üç beş göçebe çapulcu için set yapacak. zaten adamlar kardeşi kardeşe savaştırma taktiğiyle sürekli ayakta kalmışlar.

    türkler orta asyayı kuraklık yüzünden terk etti. çinliler sürekli kendilerini rahatsız edip fırsat bulunca kanlarını emen sivrisinekten sıkıldılar. türkleri kulaklarında tutup anadoluya kadar sürdüler. türkler için toprak vatan kutsaldır. göt korkusu olmasa yağmur yağmadı diye vatanını bırakıp kaçmazlar.

    osmanlı padişahları türktü ve müslümandı hatta halifeydi. osmanlı padişahları arap kırmasıdır. hedonisttir. ayrıca türkler osmanlıda ikinci sınıf vatandaştı. türklere eşek türk denilirdi. osmanlı padişahlarının anaları hiç türk olmadı. pek çok ülkeden eş aldılar kendilerine. müslümanların başı bunlarmış. adam harem kurmuş ya kırk kadını kapamış her gün başkasını sikiyor.

    kurtuluş savaşı kazanıldı yalanı. evet savaşı türkler kazandı. o yüzden doğuda bir boka taramayan erzurum kars bizde petrol basan musul kerkük ingilizlerin kukla devletinde kaldı. yunanlıları eskişehirden izmir'e kadar kovduk. kahramanca savaştık. anlaşma gereği musul kerkük'ten vazgeçince yunan ordusu çekildi. ordudan bağımsız bir kaç yunan çetesini denize döktünüz. o yüzden götümüzün dibindeki adalar yunanlıların.

    ermeni soykırımı. bazı utanmaz tarihçi olduğu söylenenler utanmasa ermeniler türklere soykırım yaptı diyecek. yıllarca komşuluk yaptığı ekmek bölüştüğü ermenilerin evine çarpı işareti koyulmadı hiç. adamlar kaçtıklarında mallarına konmadınız evet.

    türkler çok misafirperver bi millettir. evet tarih kitabında ben bunu okudum. başka sözüm yok hakim bey.