1. kesinlikle doğu-batı arasındaki arada kalmışlıktır.
    yani bakıyorsun müslüman ülkelere hep erken yaşta evleniyorlar batıda zaten bakirelik diye bi kavram kalmamış ordaki bir genç burdaki bir evliden daha çok seks yapmıştır.

    ama gel ki ülkemizde ne o var ne bu var. ne batıdakiler kadar genişiz nede doğudakiler gibi tutucu. haliyle filmlerden ordan burdan batıyı gören ama doğu aklıyla hareket eden gencimiz doğal olarak cinsel açlık çekiyor.

    ondan sonra abaza diye erkeklerin adı çıkıyor yazık.

    edit:sadece bu konunun nedeni hakkında görüşümü belirttim. herhangi birşeye kılıf aramak bahane bulmak gibi bir niyetim asla yok.
  2. aile terbiyesi doğru yaşta verilmezse olacağı bu. bundan sonra yeni nesil için yapabileceğiniz tek şey çocuklara terbiye vermektir. verilmezse büyük bir tehlike altında kalmaya devam edeceğiz.
  3. birey olamamak. taklitçi biatçi kisilerin olusturdugu toplum olmak
  4. cinselliğin ayıp olduğunun düşünüldüğü bir toplumda yaşıyor olmak.
  5. zamanında delinin biri kuyuya bir taş atmış olsa gerek ve çıkarmaya çalışırken 40 akıllı da delirmiş. bu sebeple en güzeli, kendi deliliğinden kurtulup yine deliliğinden kurtulmuş partner/partnerler bulup gönlünce cinselliğini yada ne varsa hoşuna giden işte onları yaşamak.
    a man
  6. geleneklerin cinselliği tabu olarak kabul edişi ve insanların da bunu içselleştirip içindeki duyguları, arzuları bastırmak zorunda hale gelmesi. erkekler için belli bir yaşa kadar kadınlar meta olarak gösteriliyor. kadınlar içinse durum daha vahim. cinselliğini yaşayan kadına dönen gözler hiç de iyimser olmadığı için hiçbir kadın bunu özgürce yaşayamıyor.

    aslında üzerine yazılacak çok şey var özet geçtim.
  7. cinsel deyince bile utandırıldığımız çocukluğumuz, namus sevdamız ve nicesi.
  8. bunun tabu ya da baskılı yetiştirmeden kaynalandığını düşünmüyorum. bu coğrafya insanlarında genel olarak var bu yapı en iyi en modern ailede yetişen insanlarda bile var bu açlık.
    wtf
  9. herşeyin ayıp - namahrem olduğu toplumda bırak açlığı kıtlık baş gösterecek.
    jedi7