1. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’na bağlı bulunan 150 kuruluşun, ensar vakfı'na destek çıkması olayı. bu vakfa bağlı olan kurumlardan bazıları; TÜRGEV, Deniz Feneri Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, AKABE vakfı

    bunlara göre güya hukuk şahsî imiş, 1 kişinin suçu tüm kuruma mâl edilemezmiş.

    peki sorarım 45 çocuğa tecavüz edilirken koskoca vakfın eli armut mu topluyordu? nasıl bu olayı keşfedemediler? (çocuklardan biri psikoloğa söylemişti, olay bu sayede duyuldu)

    -CHP'li milletvekili Leyla Karabıyık'ın karaman'daki gözleminde de çocuklara hayvan pornosu izletildiği ortaya çıkmıştı.

    -Çocuk istismarından hüküm giymiş bir şahsın Ensar Vakfı'nda Rize İl Başkanı olduğu ortaya çıkmıştı.

    araştırılsa daha altından neler çıkacağı belirsiz bir vakıf için “hukukun şahsîliği” diyorlar.
  2. malumun ilâmı olan açıklama. aslına bakarsanız apaçık itiraf. zaten hepsi aynı haltın laciverdi.
  3. adı her türlü hırsızlığa, yolsuzluğa, düzenbazlığa, dalavereye karışmış birtakım dinci, gerici vakıfların ensar vakfına destek çıkması olayı.

    hepinizin ensar olduğunuzu biz biliyorduk zaten ama "şecaat arz ederken merd-i kıptî sirkatin söyler" misali siz kendi kendinizi afişe ettiniz. teşekkür ederiz.

    edit: alıntıdaki söz dizimi hatasını lafı dinlenmeyen insan'ın uyarısı üzerine düzelttim. bu sefer lafı dinlendi.^::)^
  4. gerçekleşen olay üzerinden, geç kalmış olsak da tecavüze ve çocuk tecavüzüne savaş açmamız ve bütün gelişmeleri siyasi hamlelerin dışında tutarak tepki göstermemiz gereken bir hadiseyi, bütün siyasete malzeme etmenin sonucunda; bazı vakıfların yaranmak adına ahlaki değerlerini yok sayması durumu.

    artık çocukların başına gelen korkunç olayları değil, destek çıkanları görüyoruz. korkunç olayların yaşanmasını engellemek isteyenleri değil, olaylar üzerinden siyasi kazanç sağlayanları görüyoruz. çocuklar ise arada kaybolup gidiyor.

    tabi ki, sözüm gerçekten bununla mücadele eden aktörler için değil.
  5. hangi vakıflara bulaşmamam gerektiğini gösterdikleri için kendilerine teşekkür ettiğim açıklama.

    tabiki küfür etmiyoruz neden çünkü ayıp..
  6. çok basit beyim. bu ülkede utanmazdan utanma vakitleri dahi geçti çoktan. adam senin gözünün içine bakarak -ki sen en iyi ihtimalle 10'da 1'lik bir kesimsin- diyor ki biz bişey yapmadık, biz bişey görmedik.. sana demiyor ki.. o sırada ikinizin konuşmasını izleyen 10'da 9'luk oksijen israfı, çomar, cahil, yobaz, gözümde köpekten değersiz olan tayfaya duyuruyor..

    sen de inanıyorsun ki sana diyor da, öyle düşünüyor da vesaire.. bu it oğlu itler uzun zamandır o vasıfsız ve haysiyetsiz kesimi etkiledikçe işlerinin yolundan sapmayacağını, tıkır tıkır işleyeceğini öğrendiler.. karşılıklı şov yapıyorlar yani..

    bu destekçilerin de kızları eşleri dı-dı'ları var illa ki.. ama yazıktır, onlar da insan.. belki babaları gibi israf, lakin insan..

    ensardakilere hiç maruz kalmamalarını dilerim.. yine de.. nolursa olsun.
  7. ak ile karayı yerimize ayırt ettikleri için teşekkür ediyoruz. 23 nisan yaklaşıyor o durumdaki çocuklarımızla yer değiştirmeleri dileğiyle
    ryu
  8. murathan mungan'ın "türkiye'de her şey olunur fakat rezil olunmaz" sözünü akla getiren destek.

    + "hepimiz ensar'ız!"
    - "keşke iki dakika insan olsaydınız."
    pinot
  9. zihniyet olarak aynı bokun lacivert'i olan kurumların açıklaması.