• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.88)
ufak tefek cinayetler
meriç acemi’nin kaleme aldığı yeni dizi bu akşam seyirciyle buluşuyor. kod adı ”ufak tefek cinayetler” olarak açıklanan dizi dört kadının etkileyici hikayesine odaklanıyor.

daha önceden bir çok kez başarılı projelere imza atan ay yapım, yeni sezon içinde oldukça iddialı projelerle geliyor. ay yapım’ın star tv için hazırladığı yeni dizi projesinde başrolleri mert fırat, bade işçil, gökçe bahadır, aslıhan gürbüz, yıldıray şahinler, ferit aktuğ ve tülin özen paylaşıyor.

(dizihaberleri.dizifragmanlar.com'dan alıntıdır)


  1. kimsenin aslıhan gürbüz'e atıfta bulunmaması o kadar garip geldi ki, neyse.. ilk on bölümü kusurusuz akıcıklıkta akıyor süresine bakmazsanız kronometre tutar gibi kaç dakika kaldı ya pof of demezseniz su gibi geçiyor, sonra ufak tefek :) bir çizgiden düşme oluyor sanki ta dibe düşüyor ve sonra adım adım tekrar yükseliyor, yirmi ikinci bölümdeyim ve orta halli atlamalarla ( özellikle oya-serhan) gayet cıvıl cıvıl giden dizi, meriç aceminin (senarist) o kadar günümüzden ki replikleri, çok hoşuma gidiyor, twitterdan oluşma karakterler gibi mesela hepsi, dizinin ana taşı merve karakterini canlandıran aslıhan gürbüz, ne büyük oyuncusun ya, aldığı paranın son kuruşuna kadar hakkını veriyor, oyuncu sıralaması yaparsak
    aslıhan,tülin,bade,pilates,oya diyeceğim. gökçe yetenekli biri fakat karakteri vasat o yüzden sönük kaldı, ya da diğer karakterler kadar yüksek değil ya da yükseltemiyor.. kısaca izlenebilir olan nadir türk televizyonu dizisidir.