1. nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu hiç bir zaman anlayamayacağım insan türü.
    ben oy vermiş olayım veya olmayayım gerçekleşen kötü olayda herhangi bir ihmali,sorumluğu varsa neden hala savunmaya çalışayım bir türlü anlamıyorum bunu.lütfen biri bana anlatsın.
    hırsız benim arkadaşımda olsa,kardeşimde olsa hırsızdır,bunun ötesi berisi yok.beceriksiz yönetici,benim babamda olsa beceriksizse, basiretsiz ise ben ona hala çok iyi yöneticimi diyeceğim..
    anlayan bir tek kişi varsa anlatsın bana bu psikolojiyi.
  2. aynı kişiler her fırsatta 'chp döneminin kuyruklarını unuttunuz mu? 'diyerek kendilerince haklı (!) savunmaya geçerler. çomar esnafın karaborsa sevici olması durumu değiştirmez.
  3. iki lafı bir araya getiremeyenleri o makamda görmeleri, ne kadar cahil olursa olsun hep biat edenlerin yükseltildiğini görmeleri şaşırtmaz bu insanı, hatta kendi gibi birisinin önemli konumlara gelmesi sevindirir. en önemlisi adam yerine konuldukları tek sığınakları olduğu için tüm beceriksizlikleri ve hatta ahlaksızlıkları görmezden gelir ve hiçbir eleştiriyi kabul etmez bu insan topluluğu.
  4. mağdur edebiyatıyla her konudan haklı çıkılabilir çünkü. bu ülkede herkes mağdur olmuştur ve bahsi geçen insanlar herhangi bir karşı fikirde hemen bunu öne süreceklerdir. hiç sekmez.
  5. takım tutar gibi parti desteklemelerinden kaynaklanmaktadır. biraz üstlerine gitseniz yensen yenilsen kalbim hep sende! diye slogan atacak olan insanlardır.
    ne olursa oy vermezsin peki diyorum, cevap yok. "iktidar senin birincil hakkın olan yaşam hakkını koruyamıyor. diğer her şeyi geçtim bak." diyorum. ellerinde olan bir şey olduğuna inanmıyorum, diyor.
    sanırım bizlerin elinde olan bir şey, herkesten patlamadan dolayı çok özür dilerim, benim hatamdı.
    jole
  6. (bkz: anadolu çomarı) denir bazı ortamlarda ama henüz buralara varamamış uzak dururlar inşallah.
  7. bir gün iktidarın hırsızlıklarından bahsederken, oldukça dinci yaşı da gayet büyük bir kadının söylediğini ne yazık ki unutamıyorum. "ilgili şahsın arkasında allah var. allah istedi böyle yapmasını." konu ne olursa olsun korumanın ötesinde bir tapma var.
    ozumm
  8. katildir, nokta.
  9. şu ana kadar sözlükte rastlamadığım insan profili. açıkçası tartışacak adam olmaması çok sıkıcı. yönetim aqp'li yazar ithal etmelidir.
  10. iş bu raddeye kadar geldiyse umutsuz vaka olarak da tanımlayabiliriz.