1. Apple Flight adlı projenin verilerine göre en ucuz iphone 7 32GB Amerika'da 1950tl'dir. en pahalı fiyattan satılan ülkeyi de artık siz görün:
  2. bizim ülkede statü kazanmak isteyen bir çok insan için biçilmiş kaftandır. çok zengin kesim hemen güncelini almak için cebindeki parasının cüzzi miktarını verir ve bakın son modelini kullanır, diğer kesim ise afedersiniz götüne don almaya parası olmayan ama 2 sene sonra bir üst modeli çıkacağını bile bile aylarca taksit ödemeyi göze alan kesim.

    az bile yapıyorlar cidden millete; bu kadar keriz varken asgari ücretli kardeşlerimin kapış kapış almasını diliyorum. güle güle kullansınlar..
  3. vergi canavarı ülkemizi gözler önüne sermiştir yine.

    bir arkadaşımın güzel bir tespiti vardı bununla ilgili kendisi diyor ki zengin insanlarla aynı şeyi kullanabileceğimiz tek şey telefon. onlar sadece bu konuda yaklaşabiliriz, ondan hemen alınıyor son çıkan telefonlar.
  4. koymaz kardeşim dünyanın en pahalı petrolü burada en pahalı telefonunu bırak bütün teknolojik aletler dışarıda 2 ise burada en az 6'ya satılıyor.millet keriz alıştı artık sesini çıkarmıyor almaya devam ediyor.

    yurt dışında 50 bin lira olan araba burada vergilerle 200 bin lira oluyor gram anlamıyorum bu kadar vergiyle nasıl daha fazla yol yapılamaz ya daha fazla yola ihtiyacımız var ki normalde 50'ye alabileceğimiz ama 200'e aldığımız arabalarımızı sürelim yol yapın kardeşim s et bilimi teknolojiyi zaten adamlar bizim en az 20 yıl ötemizde onlara yetişemeyiz bari rahat rahat arabamızı sürelim.
  5. i phone hiç almadim, almam da. her çıkan modelini almak yerine üstüne biraz para koyup 1+1 deniz manzaralı ev aldım.

    evi 3 sene önce almıştım, bu ay borcu bitti. söyleyeceklerim bu kadar.