1. 2002 sonrası daha hafif ve organize bir şekilde merkezileşen talan sisteminin vurucu, bastırıcı timidir. bu sistem yalnızca türkiye'de değil örneğin peru'da ve endonezya'da da uygulanmıştır "komünizmle mücadele" adına.

    yerli küçük çaplı bir örnek:

    (bkz: bahçelievler katliamı)
    (bkz: haluk kırcı)
    (bkz: abdullah çatlı)

    endonezya örneği:

    (bkz: the act of killing)

    peru için:

    (bkz: alberto fujimori)
    pinot
  2. insanların sırf yargı mercileriyle uğraşmamak için ana avrat sövmediği ideoloji.
  3. dünyadaki en ülküsüz ideolojiye sahip bireylere verilen ad.
    engel
  4. çok güzel uzun uzun anlatanlar olmuş. kısacası da "boş adamlardır-kadınlardır. bomboş."
  5. islam propogandası kısmına kısmen katıldığım , yine bile her daim sol ırkçılarından iyidir diyebileceklerimdir.
  6. çoğunluğuna kullanacağım tanım şudur ;

    (bkz: sakatsın sen)
  7. yozlaşan her oluşum gibi ülkücülük de özünü yitirmiş ve bir ergenlik, cahillik merkezi haline gelmiştir. ülkü ne demek desen afallarlar. islamda olduğu gibi.
  8. takım tutar gibi taraf tutan günümüz türkiye insanı sayesinde yeni fikirler üretmekte aciz kalmış oluşumdur. taraf tutmak diyorum çünkü bir ideolojiyi sahiplenmek günümüz türkiye insanı için fazla iddiali bir eylem.
    he bu insanları kötülemek aşağılamak itin götüne sokmak da yine günümüz türkiyesi taraftarlarına yaraşır. sahiplenmek birlikte yaşamayı öğrenmek eleştiri yoluyla karşılıklı yanlışları düzeltmek ve en nihayetinde toplumsal kalkınmayı sağlamak günümüz türkiyesi insanına çok uzaktır.
    kısacası hepiniz aynısınız yiyin birbirinizi.
    vagus
  9. genelde gruplar halinde gezerler. islamcı olduklarını iddia ederler ancak ne kadar ülkücü tanıdıysam hepsi cumadan cumaya müslüman. tabi kimsenin dinini sınayacak değilim de biraz da dinin gerekliliklerini yaşamalarını beklerim ki sözde kalmasın bazı şeyler. toplanıp cumaya gitmeyi marifet sanarlar. özellikle seçim zamanı takım elbiseli, bıyıklı geniş bir kitle görürsünüz cuma namazlarında.

    birçoğunun kafası fazlasıyla karışık. özellikle 15-20 yaşları arasında çok fazla ülkücü görebilirsiniz ki bunların çoğu mevzuyu dahi bilmiyor. benim lise zamanlarımda da ülkücülük çok popülerdi. onlara karışılmazdı çünkü arkaları çok sağlamdı(!).
  10. her insanda standard aksesuarlardan birisi olan beynin, kullanicisi tarafindan islevlerinin durdurulmasi sonucunda ortaya cikan bir enfeksiyon turu. emareleri arasinda gerizekalilik, hilal biyik, isporta tezgahindan tespih, siyah takim elbise, yumurta topuk ayakkabi ve beyaz sahin otomobil gosterilebilir. suruler halinde katliam yapmak ve kafatascilik sapkin ideolojilerinin temelleridir.

    (bkz: corum katliami)

    (bkz: maras katliami)

    (bkz: sivas katliami) gericilerle ortak organizasyon

    (bkz: bahcelievler katliami)

    duzelti: harf