1. ilk yazarlık denemem,ilk gözağrım,yıllarca okuduğum korkarak üyelik aldığım, şu anda gerçekten içler acısı durumda olan sözlük. (bkz: başlıkları alt alta okumak)
    1- patlak bayanla evlenilir mi sorunsalı
    2- sözlügün en kaşar erkeği
    3- sözlük yazarlarının an itibariyle verdiği kararlar
    4 - aradığım kadın sensin
    5- manitanın ben kürdüm faşo demesi

    millet olarak potansiyeli olan, muhteşeme dönüşebilecek şeyleri muhteşem bir şekilde mahvettiğimizin bir başka kanıtı. sizden rica ediyorum sevgili youserlar youreads'den uzak tutalım bu tür zihniyetleri.
  2. 2-3 sene farklı hesaplardan yazdım uludağ sözlükte. her zaman bir cıvıklık vardı, her zaman cinsiyetçi, troll bile diyemeyeceğiniz leş insanlar vardı ama son bir sene içinde o kadar düştü ki sözlüğün kalitesi.. muhteşem zihinlere sahip, çok güzel ve değişik işler ortaya çıkartan insanlar kaçtılar gittiler. geride kalan 'normal' iki üç insanda da yazma şevki kalmadı. şu an saçma sapan, vasıfsız insanların kendilerini tatmin etme aracı ve sanal sekse düşkün bireylerin sexting olayını gerçekleştirdikleri mecra olarak sözlük hayatına devam ediyor.

    öyle moderasyona, böyle sözlük işte.
    kahlo
  3. maalesef inci sözlükten bir farkını göremediğim, küfürlü,troll ve gündemden uzak başlıklar dolayısıyla kalitesi yerlerde olan sözlük, üyeyim fakat üye olmaktan utanır hale geldiğim sözlük. ergenliğe yeni girmiş insanların bir savcı,bir toplum mühendisi nidasında insanları ayrıştırdığını görünce sinirlenip bir hamlede terkettim orayı. arada giriyorum siteye fakat giriş yapmadan uzaklaşıyorum. bu gidişle asla düzelmeyeceğini umuyorum çünkü yönetimi bu insanlar sayesinde para kazanır hale geldi. facebook'ta kurulan anlamsız gruplar misali bir site oldu çıktı. ya adından sözlüğü çıkarın ya da tam anlamıyla sözlük olsun diye sitemde bulunup, bunu okuyan yazarlara girmemelerini tavsiye ederim.