1. 13 mart 2016 ankara patlamasında babasını kaybetmiş futbolcu. başı sağ olsun. allah sabır versin.

    kaynak
  2. az önce okudum haberleri, her ne kadar bir galatasaraylı olarak maç içinde bizleri sinirlendirse de bu tamamen başka bir olay.

    tüylerim diken diken oldu cidden başı sağ olsun, allah sabır versin
  3. allah rahmet eylesin, kendisine sabır versin. peki sen, ben babamızı böyle kaybetsek ne tepki veririz ve nereye ulaşır? umut ne tepki verecek ve nereye ulaşacak? belki küfür yiyeceğim ama terörden direk etkilenen kişiler daha medyatik oldukça çözüm için denenmemişler denenebilir.
    reax
  4. kötü oynuyor diye bir insanın ölüm acısını kimse hor görecek değil. hele ki babasıysa. bu ülkede hiçbirimizin canı değerli değil,bu çok acı bir gerçek. sanırım herkes de içten içe biliyor bunu.

    başı sağolsun.
    kg
  5. dün yüreğine ateş düşmüş yüzlerce kişiden biridir.şehit çocuğu olmuştur. allah sabır versin büyük insan.
  6. babasını 13.03.2016 tarhinde ankarada ki hain saldırıda kaybetmiş milli futbolcumuz.
  7. başı sağolsun.
  8. keçiören bebesidir umut, bilen bilir, aktepe'de buyumustur.baskentin gecekondu mahallelerinden biriydi o dogdugunda aktepe, ne imkanlarla yetistigini anlayin diye soyluyorum. begenirsin ya da begenmezsin,yavas yavas butun basamaklari tirmanmis, milli takima,sampiyonlar ligine kadar yukselmistir.
    bu sene galatasaray'in da umut'un da formu malum. bu hafta gencler'e deplasmana geldi cimbom,umut'un babasi da oğlu bir gol atar diye gormeye gelmisti belki.mac bitti, babasi kemal bey mactan cikti ve evine donerken serefsiz teror orgutunun kahpe saldirisinda can verdi.
    keske golunu atsaydi umut,hatta hat-trick yapsaydi da rahmetlinin yuzu gulseydi son defa.ya da keske mac ertelenseydi ankara'nin meshur sisinden dolayi.ama dun ankara'da hava cok guzeldi, bomba patlayana kadar...
  9. allah rahmet eylesin, umut'a da sabır versin... dayanılacak gibi değil... ne kötü bir 2016 oluyor umut için... bundan sonrası iyi olsun diyeceğim ama baban gitmiş, hem de öyle böyle bir gitmek değil... nasıl iyi olabilir ki bundan sonrası ?
  10. allah sabır versin zaten zor günlerden geçerken üzerinede bu haber. dayanması çok zor. başta galatasaray taraftarı olmak üzere herkesin sahip çıkması lazım umut buluta