1. yakında yeniden galatasaray'a dönmesi konuşulan başkan.
    bir kısım taraftar borçlardan dolayı ünal aysalı sorumlu tutuyor. ben kendilerine katılmıyorum. bu adam yıllarca rivayı değerlendirmek için izin bekledi. en sonunda izin alabildi ama çok geç olmuştu.
    kendisi sportif başarıya önem veren bir isimdi. başarı olmadan zaten kulüp para kazanmıyor. galatasaray taraftarı her zaman başarı istiyor. ünal aysal bu başarıların hepsini takıma sağladı. drogba, sneijder, muslera gibi şahane isimleri bu takıma transfer etti. bugün çıplak gözle hepsinin yaptığı katkıyı görebiliyoruz. hepside parasını misliyle çıkardılar. bugün muslera'yı satsan ederi 20m€. fatih terim ile ego çatışması yaşadılar, kimse galatasaray'dan büyük değildir dedi gönderdi. yerine getirdiği roberto mancini gayet kariyerli, başarılı bir teknik adam. türkiye'yi bilmiyor ve yabancı sınırı gibi bir saçmalık var. dolayısıyla kendisinin bir hedefi vardı. madem yabancı sınırı var, bende yerli oyuncu yetiştiririm dedi. anadolu kulüplerinden alınan yerli topçular, yabancı sınırından dolayı kendilerini çok yükseklerde gördüler. dolayısıyla maaş ve bonservisler biraz uçuk oldu. ancak bu transferler, her zaman yabancı sınırı olacak diye yapıldı. ünal aysal kendiside belirtti, "ben futboldan anlamam. teknik direktör bana isim versin gidip transfer ederim" dedi. taraftar mancini'ye sabretmediği için kendisi ayrılmak durumunda kaldı. sonraki gelen prandelli'de aynı şekilde kariyerli bir teknik adam. ancak kendisi galatasaray'da tutmadı, daha sonra gönderildi.

    galatasaray'ın mali tablosundaki rezaletler sadece ünal aysal'a yüklenmemelidir. kendisi geri dönerse, öncekinden daha başarılı olacağına inanıyorum.
    sucuk
  2. şuan da gs tv yayınlanan yıllık olağan genel kurulunda fırtınalar estiren eski gs başkanı. kop gel günahlarından.