1. şunu farkettim ki üniversite' de bulunan erkeklerimizin yarısı hatta neredeyse hepsi elinden geldiğince sakal bırakmaya özen gösteriyor. birde bunların sakal bırakarak özgüven kazanma olayı var ki onlar en tehlikelileridir. bu duruma kızların; " erkek dediğin adamın sakalları olmalı" yaklaşımıda etki etmektedir zannımca. sakal bırakmayarak kendimi özel hissetmeye mi başlasam artık ne :)
  2. lisede mevcut olan katı kuralları arkasında bırakmasının verdiği mutlulukla bırakılan sakaldır. er kişinin saç uzatmaya başlaması da yakındır, özgürlüğünün tadını çıkaracaktır.
  3. evrimsel olarak karşı cinse daha çekici gelir
  4. yanlış kategoride, aynı zamanda yanlış sözlüğe açılan, duvardaki başka bir tuğla hakkında muazzam kültürel bilgiler içeren (!) başlık.
  5. üniversitede kızların teklif edeceğini düşünen tayfanın sıra arkadaşlarıdır.
  6. (bkz: ilk köse isyanı) lisede 4 sene sinekkaydı sakalla ve 3 numara saçla gezildiğinden bittiğinde bırakılması normal bişeydir. bir 4 sene öylece geçti. şimdide böyle.
    ryu
  7. normal karşılamak lazım. kılık kıyafet takıntısı yüzünden lisede sakal ol, kiyafetine dikkat et vs. bunlarla unv gelmiş genç kardeşimiz serbest ortamda bari bırakın istediğini yapsın.
  8. lisedeki saçma sapan uygulamalara karşı kendince cevap verip, çok yakıştığını iddia etmekle kalmayıp, arkadaşlarına da zorla kabul ettirmeye çalışan çok yakında kolektif veya türevi gruplarla yemekhane önünde toplanacak itici.
  9. insan merak ediyor. haliyle.