• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.47)
unutursam fısılda - çağan ırmak
birbirlerinin tam zıddı olan hatice ve hanife iki kardeştir. hatice, şarkı söyleme tutkusu olan ve hayatının, hayallerinin peşinden gitmeye meyillidir. ablası hanife de bir o kadar tutucu, içine kapanık birisidir. bir gün kasabaya yeni gelen müzisyen tarık'ın hatice'yi keşfetmesi, aralarında başlayan büyük aşk ve türkiye'nin starları olma hevesleri onları istanbul'a kadar sürükler. uzun bir sürenin ardından kaçtığı evine dönen hatice de kendisinin dönmesini bekleyen ve geçmişte yaşananların hesabını soran ablası hanife'yi karşısında bulur.


  1. güzel bi filmdi, keyiflen izledim. reklamlarda çalan şarkı filmde yoktu sanki onu da çözemedim, hatta film biterken daha bitmemiştir eyvah şarkısı çalmadı diye düşündüm. yok yani çalmadı ilginç.

    hümeyra sanki hakkaten farah zeynep'in yaşlılığı gibiydi, ikisi benziyor baya normalde de. iyi seçim olmuş. zirveye ulaşana kadar oluşan güç birliğinin artık çok da birliği gerek kalmayınca nasıl çatırdadığını da iyi vurgulamış. demek ki birlik kurarken iyi düşünmek lazım. yine bi kafadan 6 puanı var bu filmin. tebrikler.
    abi
  2. senaryosu gerçekten klişe olan fakat kostümleri, mekanları, müzikleri ve oyunculukları iyi olan filmdir. tabiri caizse "ağlatan" bir filmdir. sanırım bu yüzden klasik çağan ırmak filmi damgasını yemiştir. ama gerçekten kostümler ve müziklerde büyük emek vardı. bu aralar çıkan türk filmleri ile kıyaslanırsa başarılı ve izlemeye değer denebilir.