1. jestiyle güne enerji katmıştır.
  2. uyandım, sıkışmıştım. sen bekle, önce bir sigara dedim. gözlerim kapalı hala yatar haldeyken yatağımın diğer yarısında ki sigara, çakmak ve kül tablası üçlüsünü kendime yaklaştırdım, sigaramı yaktım. yine yatağın diğer yarısından tableti aldım. youreads'i açtım. bir yorumumu sildim. home'a bastım. mesaj ışığı yandı.

    nasıl becerdi bilmiyorum ama zamanlama sıradışı. muazzam.

    ekleme: hafızam beni yanıltmamış. aynı videoyu 22 temmuz 2016'da tiryaki adam'dan günaydın mesajı olarak almışız. seneye ben atacağım.^::)^ şimdiden söyleyeyim.
  3. youreads'e akşamları ancak girebiliyorum, akşam yemeğimi yedikten sonra günün yorgunluğundan kurtulmak için youreads'i açtığımda, nadiren kızıllanan (ve bu halinden memnunum) mesaj kutumdaki meajı açıp linke tıkladığımda, bir sürpriz ile karşılaştım.
    paylaşılan linkdeki videoyu daha önce izlemiş olsam da, insanın içinde olumlu düşünceler uyanmasına aracı olan, anı renklendiren, dünyanın en önemli güzelliklerinden birinin dostluk ve paylaşım olduğunun, yeniden farkına varmamı sağlayan düşünceli insan.
  4. hem sözlüğü eleştiren hem sözlükten gitmeyen yazar.
    tanım: bırakın gelsin hele yazarı
  5. anladığım kadarıyla bazı kişilere hoş mesajlar göndermiş.

    anlamadığım şey, mesajı alanlar neden kendisine yine mesaj ile "eyvallah", "sağolasın", "teşekkürler", "sana da günaydın", "sana da iyi günler" gibi cevaplar göndermekle yetinmezler de aldıkları mesajı gizemli imalarla buraya ilan ederler?
  6. hani her sınıfta kendini zeki, şakacı, sempatik sanan tipler olur ya bu o :)
  7. 7/24 sözlükte takılan işsiz bir youser arkadaşa bir iş bulun da her yoruma malzeme olmasın.
  8. Gidiyorum buralardan deyip gitmeyen youser. Bana sallarken kendini unuttu. Buyrun yorumu http://youreads.net/yorum/189059


    Edit : abiye zamanında hem sallamış hem savunmuş.
    savunması
    sallaması

    Kısacası sen bunları yaptın diyerek boş sallayan ama bana salladığı konuları bizzat kendisi yapmış.

    Tanım : iğneyi ilk önce kendisine batırması gereken youser.
  9. yazdığı ve okuduğum her yorumunda youreads'in 3 kuralını yorumunun altına işleyen yazar. trol mü bot mu anlamak zor.
  10. arkadaşlar kulislerde mini etek giyen bir hemşire olduğum konuşuluyormuş. mini etek giydiğim yalandır. hemşirede değilim. tıp fakultesi 3. sınıfta okuyan bir erkeğim. arz ederim.

    tanım: benim.