1. çıplakken daha güzel olan iki şey vardır bunlardan birinici viskidir der eski bir kelt atasözü (bkz: kelt) . buradan hareketle malt viski içiyorsanız en makbulü sek ve oda sıcaklığında olanıdır. yeterince kaliteli ise viskiniz buzun eridikçe tadı bozduğunu fark edeceksiniz. jim beam, jb, jack daniels, chivas gibi viskilerde buzun varlığı yokluğu çok bir şeyi değiştirmez. orta ve üst segmentten bahsediyorum. illa ki soğukluk istiyorsanız viskide (bkz: viski taşı) çözüm olabilir, ama ben sek alışmanızı tavsiye ederim. devam edersek viskinin yanında güzel gidenler ise maden suyu ( kesinlikle soda değil, arasındaki fark başka bir entry konusu ), kuruyemiş ( benim tercihim ballı fıstık ) , sert kahveler ( uzun çekim americano,türk kahvesi vs ).
    ve tabi ki puro; küba, dominik ya da italyan purolarından şaşmayın. kahverengi kağıda zamkla sarılmış adıyaman tütünü içmeyin. bu aralar her bakkalda türediler. şimdi gelelim marka önerime ; singleton 12 yıllık 140 lira civarında marketlerde( parası olan 15 yıllığını alabilir tabi ) , puro ise toscanello . türkiyede kaçak olarak bulabilirsiniz. free shoplarda paketi 5 euro olmalıydı. kanımca en lezzetlileri grappa ve limoncello çeşitleridir. limoncellolu müthiş gider malt viskinin yanında. şimdiden iyi seneler canlarım.
    cakal
  2. abi
  3. bir parmak su.
    bukowski de öyle içerdi.
    hey gidi buko hey :)
    lsd
  4. kadın.
  5. portakal ile güzel gider . hatta, portakal suyu ile yapılan kokteyl kesinlikle, harika denemelisiniz .
    belit
  6. buz ve çikolata iş görür :)
  7. yurtdışından 50 lik chivas getirmiştim. buz, kahve, çikolata ile denedim. sek de denedim. en çok buz ile birlikte ve sek içince güzel gidiyormuş. içmek isteyenlere benden tavsiye.
  8. kimse bilmiyor ama çiğköfte