1. rus devlet başkanı. siyaseti, politikayı bırak da bence kendisiyle ilgili asıl mevzu ekşi sözlük'te okuduğum şu entry'dir, vay babayın kemiğine!
  2. hiçbir liderin halk tarafından koşulsuz şartsız sevilmesi beklenemez kuzey korede bile adamlarda ölüm korkusu olmasa sevmeyenler çıkar ama bu adam saygıyı kesinlikle hak ediyor. eğitimi yetenekleri kendini geliştirmesi spora sanata ilgisi halkta ya da diğer ülkelerde saygı uyandırır. düşünsenize savunma sporlarından birkaç tanesinde uzmanlaşmış, yabnacı diller bilen askeri eğitiminin yanı sıra hukuk eğitimi de almış, sanatla ilgilenen, eski istihbarat ajanı bir lider mi ülkenizi temsil etsin istersiniz. yoksa one minute seviyesinde ingilizce, eski iett şoförü, futbol dışında sporla alakası olmayan, sanata ucube gözüyle bakan ( o heykellerin estetiğini tartışmıyorum sorun bakış açısı) eğitim durumu ve zamanı halen kimilerince tartışılan bir liderin mi temsil etmesini istersiniz.
    wtf
  3. rusya'nın rte'sidir. şişire şişire kapadokyada tur atacak duruma getirdiler adamı.
  4. sevgili putin, (biliyorum burayı okuyorsun)

    nooldu la! müttefikin "abd saldırısını memnuniyetle karşılıyoruz" demiş... soçiler, astanalar... s400ler, nükleer santral... suriye'nin toprak bütünlüğü... nooldu? kürtleri sattın da ne oldu?

    kibs bye