1. 2015 yılında büyük bir emisyon skandalına karışmıştır. aldığı ve alacağı bir çok ceza var bildiğim kadarıyla. ülkemizde tok kapı sesiyle ünlüdür.
  2. ülkemizde ''tok kapı sesi'' hayranlarının favorisi olan alman otomobil üreticisi. audi, seat ,skoda volkswagen grup bünyesindedir.
  3. kronik sorunlarıyla skandallarıyla meşhur, lüks sanılan orta sınıf arabası üreticisi.

    iyi niyet garantisi ile ne koparsak kar anlayışıyla, sen şimdi kaporayı ver, 6 ay sonra biz liste fiyatından satarız öngörücülüğüyle, kronik kavrama hatalarıyla, yağ yakan arabalarıyla, ateşleme sorunlarıyla ünlüdür.

    almanya'nın fakir, türkiye'nin kendini zengin sanan fakirlerinin arabasıdır.
  4. bugün servis tarafından aranarak 2014 polo 1.2 tsi comforline aracım için bir parçanın değişmesi gerektiğini söylediler.
    garanti kapsamında ve ücretsiz imiş.
    işlem 3,5 saat sürüyomuş.
    parçanın ne olduğunu sordum karşıdaki kadın da sağolsun söyledi ama motor cahili olarak ne söylediğini anlayamadım.
    bu durumda başka youserlar varmıki acep?

    ben işte iken servis arabamı evimin önünden aldı
    kam mili ayar ünitesini değiştirmişler
    arabayı bi güzel yıkamışlar
    evimin önüne geri bıraktılar
    10 numara hizmet aldım
    doğuş otomotivden böle bi hizmet beklemiyordum açıkcası
  5. oldum olası pick up araçları seven ben, amarok modeline bayılıyorum. teknik mevzularını çok bilmem de siyah rengi yağız at gibi mübarek. gel gelelim içine girsem kaybolurum. trafiğe çıksam bununla, millet; " aaa vw insansız sürüş yapan otomofill piyasa çıkarmış." der. derler yani biliyorum.
  6. touran modelini aşırı beğeniyorum aile arabası konseptinde olan model nedense aşırı ilgimi çekiyor yeni modellerini türkiye'de bulmak zor sanırım. tabi ki amiral gemisi golfü de unutmamak lazım.
  7. bu başlığa sırf şu yazılmış mı diye geldim. yazılmamış. şaşırmadım. neden? çünkü burası öyle bir yer değil: (bkz: tok kapı sesi)
  8. vw 1303 ve eski minibüsleri dışında çok sevmediğim araba markasıdır. nerde o eski ruhu olan sevimli arabalar nerde passat jetta.
    wtf
  9. bugün lamborghini'den tutunda türlü çeşitli spor ve binek arabalarının çoğunun motor altyapısını üretimini sağlar ve çoğunun haklarını da büyük oranlı hisselerle paydaş olarak elinde tutar.