1. başlangıçta konsepti yanlış anlayan validem, attığı fotoğraflara neden yorum yapmıyorum diye kızmaya başladı. sonraları tabiki bu olayın kişiler arasında iletişim olduğunun farkına vardı. google'dan kopyaladığı linklerden birisini kendi aralarında açtıkları wp grubuna değilde yanlışlıkla bana göndermesiyle karşılaştığım manzara ise "iğne dantelli oya örnekleri" idi.
  2. ben bunu whatsapp kullanmayı öğrenen anneanne diyerek arttırıyorum. stajdayken arkadaşımın anneannesi kıza mesaj atıyodu ve smiley falan da atıyodu zannedersem.
  3. bundan 1,5 sene öncesiydi. simdi gayet iyi biliyor. whatsap'ta ilk ses kaydini bana atiyor ve aynen şu sekilde "tin abutut, kiziiim, tiiiiiiin, sana diyorum tiiiin, orda misin kizim, tiiin abutuuuuuut" hatırlar hatırlar gülerim :))))
  4. hiç bitmeyen typing.. süresi yıllar gibi geçen zamanın ardından sadece ok ya da tmm gibi bir mesajın gelmesi. sağ el işaret parmağıyla cerrah titizliğinde bir yazma işleminden gelmiştir o mesaj. çoğu zaman sıkılıp ararım ve sorun çözülür. ama kadın mutlu hissediyor kendini kullanırken yaşıtlarıyla ya da sevdiği insanlarla ordan haberleşirken o yüzden her sorusuna cevap vermeye anlatmaya çalışıyorum.
    wtf
  5. istediği her şeyi öğrenebileceğini hissettirir. olması gerekendir.
  6. benden önce whatsapp kullanmaya başlamıştır kendisi.
    -aç whatsapp ını resim yollayacam.
    -anne benim whatsapp ım yok ki.
    -nasıl olmaz ya. e ben sana nasıl resim yollayıp duracam bütün gün.

    ben uygulamayı yükleyene kadar face den yollamıştı.
  7. gül kokan kadinlar ,gelinlerim whatsapp gruplarının yöneticisi olmaktan ayrı bir keyif ve gurur duyan tatliş bir annedir.
  8. - oğlum nerelerde geziyorsunuz buradan yerini atabiliyormuşsun at bakayım neredesin. bundan sonra hep böyle bakacağım sana neredesin diye.

    bilmiyor ki haritadan istediğim yeri atabiliyorum, tokyo shinjuku'dan yer bildirimi yaptım ben de (*:swh)