1. bir yazarı ısrarla mesajla bana kötüleyen yazar.
  2. bana yazdığı mesajlarla bir yazarı ısrarla göklere çıkaran yazar.
  3. şu dünyanın işleri deyip derin bir nefes aldım başlığımı görünce. bugüne kadar toplamda bir elin parmağını geçmeyen kişiyle mesajlaşmamı bilmesem ben bile kendimden şüphe ederdim kimi mesajla taciz ediyormuşum diyerek.

    neredeyse bütün yazımı 13 yaşında bir erkek öğrencim ve onun 17 yaşındaki ablasının çok ciddi bir problemiyle uğraşarak geçiren, artık başını kaşımaya vakti kalmamış, şu ara derdi başından aşkın biriyim. değil sözlüklerde dedikodu peşinde koşmak, nefes almaya vaktim kalmadı. bu çocukları kurtarabilirsek belki birgün sonucu anlatırım size. iyi niyete çok inanırım, çocuklarım için iyi dileklerinizi eksik etmeyin.

    sözlükte gördüğüm bir yanlışı düzelttiğim için (kim olsa yaparım, kişilerle derdim yok) bugüne kadar özel mesajla aldığım hakaretin haddi hesabı yok, bakın hakaret diyorum. ben hadi çocukluklarına vereyim deyip tek bir kişiye aynı üslupla cevap vermedim, vermeyeceğim de zaten. başlığımı ilk kez açıp hakaret eden, bana asılsız ithamda bulunan yazara "ben insandan kolay vazgeçmem, emekten de. iletişim çabamı karşılıksız bırakmayın." diyerek geri dönmüş bir insanım, karşılığında hakaret işitsem de. sizi de anlamaya çalışıyorum, en iyisi uzatmayalım diyerek kendini tek bir mesajda açıklamamış olsam, kötü niyetlisin diyene, canınız sağ olsun dememiş olsam ben de ısrarla mesaj mesaj gezip dedikodu yaptığıma inanacağım, öyle bir yazmışsınız.

    hakkında yazılanları görünce kendisini anlatmak için kendi başlığına gelmiş ve bunu bir daha yapmak istemeyen, kimseyle nick altında, özel mesajda kavga etmeyecek, hakaret etmeyecek youser (kimilerine göre 'youserimsi', bundan rahatsızlık duymamaktadır. zira ona göre bu kelime hakaret olarak kullanıldığında komik olmaktadır.)