1. tek başınalık ile karıştırılmamalıdır.
  2. nedense olumsuz bir algısı var ama kimi zaman tercihtir. bazense ulaşılması imkansız olan.
    one
  3. zirvedeki yalnızlık diyosun..
  4. kendini dinleme zamanı. bildiğin hesap kitap muhasebesi
    gundi
  5. -eady: are you lonely
    -neil: ı'm alone, ı'm not lonely.

    (bkz: heat) (bkz: tekrar tekrar izlenen filmler)

    meali;
    -yalnız hissediyormusun
    -tek başımayım, yalnızlık değil benimkisi
    gibi bir şey sanırım.
  6. logosu kalp olan ilişkiler kısmının altına açılmış olması olayı daha da sinir bozucu hale getirse de yalnızlık heralde sarhoş olunca connected.2 da milletle uğraşmak daha dramatik halde olamaz diye düşünüyorum.
    yalnızlık düşündüklerini yorumlayacak tek kişinin yine kişinin kendisi olmasıdır. varlığınızı kanıtlayacak bir başka zeki yaşam örneği bulamazsınız. şüphe ediyorum düşünüyorum öyleyse varım yetmez. düşünüyorum varım varsın diyecek bir insan lazım. yalnızlık en kötü şeydir.
  7. akşamın bir körü eve gelindiğinde düşünecek,hayal edecek birşey bulamayıp, çamaşır suyuna sarılıp evi güzelce bir temizleyeyim diyorsan . yalnızsın işte.
    mavi
  8. kış aylarında yaza göre depresyona girme ihtimali %40 fazla olması dolayısıyla içinde bulunulmaması gereken durum. belkide bu konuda en güzel konuşmalardan birini iskender baba yapmıştır. https://www.youtube.com/watch?v=c1SOL_wBkB4 !---- spoiler ----!

    erdal baggal içerir

    !---- spoiler ----!
  9. okumanız, izlemeniz, sorgulamanız, kültürlenmeniz için kısacası gelişmeniz için bir fırsat yalnızlık. gidenin ardından boş boş bakmak yerine nerede hata yaptım ben neyim, ne olmalıyım diye düşünmeniz için birebir. yalnızlık iyidir azizim şikayet etmek yerine nasıl avantaj haline getirebilirim diye uğraşın.
    a