1. malumunuz ilk sene hepiniz aile baskısı,arkadaş yokluğu vs nedenlerle yurtta kalmışsınızdır. yurtta en büyük sıkıntı terlik olayıdır bilirsiniz. benim bir oda terliğim birde banyo terliğim var. banyoyu ve banyodaki klozeti üstünüze afiyet 8kişi kullanıyor birde alaturka tuvaletimiz var blokta onuda zorunda kalmadıkça kimse kullanmıyor neyse okuldan çıktım yurda geldim yurtla okul arası otobüsle yarım saat ve balık istifi gibi geliyoruz nasılda çişim gelmiş anlatamam koşa koşa odaya girdim falan terliklerimi giydim banyoya doğru gittim ama banyo doli bende alaturkaya girdim sonra çok güzel, sakin, rahatlamış ve aptal bir sırıtışla odaya girdim o an oda arkadaşımın 'lan sen napıyon aptal' sesi ile dumur oldum sonuçta yurda yeni geldim bir şey yapma olasılığım sıfır aklımdan milyon şey geçiyor öyleki sabah odayı havanladırmam mı acaba sorun diye bile düşündüm ama yok. sonra ayaklarıma bakmamla o iğrenç pembiş tuvalet terliği ile gözgöze gelmem bir oldu sonrada halıyı falan kaldırıp dışarı koyduk yıkansın diye bende bir daha yurtta alaturka tuvaleti kullanmadım bu arada bana aptal diyen oda arkadasım tam üç kez odaya o tuvalet terliği ile geldi buda böyle bir anımdır.
  2. kötü geçen fizik sınavı ardından, vicdanın da yardımıyla, tüm günümü ertesi gün olan diğer bir sınava çalışmaya adamışım. ara ara anlamadıklarımı arkadaşlara sorarak, bazen de olayı basite indirgeyerek harıl harıl bir şeyler çözdüm, formüller ezberledim. her soruya başlamadan önce bi temiz hocaya sövmeyi de ihmal etmedim zira kendisi bu derste asla ivme kullanmayacağız demişti fakat her soruda ivme görünce dilimi tutamadım. neyse efendim çalışmanın sonunda hali hazırda bildiğim konuya da bakayım dedim ama o konu yoktu kitapta. bir müddet telaşlı sayfa çevirdim. ardından kitabın geçen dönemki fizik kitabı olduğunu kavradım. (yazar burada yıkılır.)

    dalgınlık ya da denyoluk denebilir ama ben buna dönem tekrarı diyeceğim sanırım. iyi geceler.

    not: off baya da konu varmış :(
  3. yanlış whatsapp gruplarına atılan mesajların sayılmaması gereken dalgınlıklardır. misal; az önce 67 hemcinsime ilan-ı aşk ettim. grupta kıyamet kopuyor, "kime dedi bu", "ne demek istiyorsun sen" diye.

    neyse ki birazdan öüpüşüp barışacak kadar tanıyorum çoğunu.

    ulan?!