1. bu sene üçüncüsü düzenlenen festival. ilk ikisine gitmiştim ama son zamanlardaki olaylar sebebiyle gitmeye çekindim. böyle bir şeyi organize ettiği için oğlu yavuzcan'ı tebrik etmek gerek.

    ilki küçük çiftlik parkta yapılmıştı. bir çadır içinde yavuz çetin'in kişisel eşyaları, şarkı sözleri ve nota defterleri sergilenmişti. mükemmel bir şeydi. bir zamanlar yavuz'un kullandığı eşyaları görmek, onlara dokunabilmek harikaydı. yaklaşık 9 saat hiç durmadan devam eden bir festivaldi. performansların aralarında nikki wild çaldığı şarkılarla heyecanımızı sürekli yüksekte tutmayı başarmıştı. nikki de adamdır yani. kolay iş yapmamıştı o gün. blue blues band sahne almıştı ayrıca. elbette kadroda farklılıklarla. maalesef... mükemmel sanatçıları üst üste izleme fırsatı bulmuştuk. özellikle önceden tanışıklığım olan özgür çalı'yı serdar öztop'la aynı sahnede izlemek ayrı bir zevkti.

    ikincisi ise wolksvagen arenada olmuştu. ki kapalı alanda olması bence çok güzel olmuştu. ilkinde sıcaktan kavrulmuştuk. ikincisinin olduğu gün yağmurluydu gerçi. önceden duymadığım isimleri dinleme fırsatım olmuştu o gün (ringo jets gibi. harbiden sağlamlardı). festival öncesi ise can gox'la tanışmak ayrı bir mutluluk olmuştu.

    bu senekine gidemediğim için çok üzgünüm yavuz abi :(
    jimi