yaz




  1. deniz kenarında geçirilirse özellikle ülkemizin parlayan bölgelerinde muhteşemdir. soğuk bir denize girilir. denizden çıkınca soğuk içkini içersin. herkes rahatça giyinir, gezer. oturduğun yerde bir de müzik oldu mu efsanedir, efsane! bir ara yaz ile ilgili bir hikaye yazmayı düşünüyorum bakalım gaza gelecek miyim.
  2. yaz aylarının sabahları, akşamları o kadar lezzetli ve huzurlu oluyor ki. ve bir an önce gelse de kendimi serin sulara bıraksam. hiç çıkmasam o suyun enginlerinden. bu yaz ilk kez arkadaşlarımla kamp yapacağım için de çok heyecanlı ve sabırsızım. “yine yazı bekleriz” modundayım. gel artık güzelim.
  3. şöyle bir anın hasretini çekiyorum. babam bugün denize gidiyoruz demiş. annem kek yapmış sonra özdere'ye gitmişiz. hiçbir şey düşünmeden gökyüzünün maviliğine, sonsuzluğuna bakarak sırtüstü yüzmüşüm, sonra gelmişim annem normalde asla içmeyeceğim aşırı şekerli bi gazozla keki ağzıma tıkmış az önce harcadığım kalorilerin hepsini hızla geri aldığımı düşünüp hızla depresyona girip çıkmışım ama sonra aşırı mutlu olmuşum ailem yanında olduğu için, özdere'nin denizi çok temiz olduğu için, kardeşim abla hadiy oyun oynayalımın bokunu çıkardığı için, hiçbir şey yapmak zorunda olmadığım için, etrafta sadece denizi izlemeye gelen, sadece orda olmak için orda olan insanlar olduğu için. güzel yaz, oblomovluğa özlem, hadi gel artık.
  4. çınaraltı'na gidip çocukları seyrettiğimdir yaz.

    yaz