1. ne hakkında yazıyorsun sorusunun cevabıdır.
  2. zihinde demlenen düşüncelerin kağıda dökülememesi, yazdıklarını beğenmeyip sürekli silmek. günlerdir mustarip olduğum sorun. yazmak isteyip yazamamak daha bir fenadır.
    mnb
  3. beyne hücum eden düşüncelerin klavyenizden daha hızlı olması, çok şey yazmak isteyip parmakların düşünce hızına yetişememesi şeklinde baş gösteriyor ben de.
  4. doğru zamanda tekrar deneyiniz.
  5. beyninde beliren imge harika gelir onu kelimelere dokmek istersin sonra biraz daha guzellestirsem mi sorusuyla kafanda ayni sahneyi tekrar tekrar kurarsin aradigin mukemmellige ulasamaz ve kusursuz yapmak istedigin hic olur.
  6. yazamamanın devamında oluşan hayal kırıklığı ile tarayıcının, ileri vakâlarda direkt bilgisayarın, kapatılmasıyla süreç son bulur.

    ayrıca, bu başlık ileri derecede çelişki içerir. ^:yazamamak başlığına yazmak !?!?^
  7. okumamaktan hemen sonra gelir. ve çoğu zaman "okuyamamak" kendisine eşlik eder.
  8. 3 gündür başıma gelen durum. tiyatro sahnesindeyken ezberimi unutmuş gibi hissediyorum. yazmam gerek, harekete geçmem gerek ama olmuyor
  9. yaziyorum siliyorum bir turlu olmuyor. kendime soruyorum yazarken, bunu soylemis olmak senin hayatinda ne degistirecek, cevap hic. peki bunu okuyan herhangi bir insanin hayatinda ne degistirecek cevap yine hic. yazmiyorum sonra yazacaklarim daha yazilmadan benim tarafimdan mutsuz edildikleri icin.
  10. bu ara kendimi veri toplama adı altında okumaya verdiğim ve iş yoğunluğumdan yazamıyorum...
    ben ki bloggerların voyvodası, ne bilim teknoloji bakanlığının desteklediği projelerde makale yazarı idim (valla gerçekten); ama şu an eminem karşısında tıkanmış papa doc gibiyim, yazamıyorum...