1. biraz abartma gibi gelicek ama benim gözüm gerçekten ışıkta renk değiştiriyor. ışıkta diyorum çünkü sadece güneş ışığı olmasına gerek yok. belli bir süre bol ışıklı bir ortamda^:flor hasan^ bulunduğum zaman oluyor.

    asıl göz rengim yeşil. loş bir oramda bakıldığı zaman bu renkde gözüküyor. ışığın bol olduğu yerlerde gözümün rengi mavi oluyor. bu durumu ilk kez ilkokulda arkadaşlarım sayesinde öğrendim. inanmıyordum tabi onlara. benim dalga geçiyorlar falan sanıyordum. ama yıllar geçtikçe değişen arkadaş çevresinde bunu duymaya başladım. e tabi o zamanlar telefon yok. açıp bakamıyorumda bunlar doğrumu söylüyor diye.

    lisede artık herkesde telefonlar falan var. birgün arkadaş gene gözünün rengi değişmiş dedi. güldüm sadece çıkarttı telefonu fotoğrafını çekiyim dedi. çekti baktım gerçekten renk değiştirmiş. kendimi bir süre mutant gibi hissettiysemde diğer insanlarda olduğunu görünce rahatlamıştım.

    şimdi bu değişik ve hiçbir şeye benzemeyen hikayemi niye anlattım? açıkçası bende bilmiyorum lakin söyleyeceğim tek şey "göz rengi ışıkta değişir."
  2. sahip olduğum göz rengi.

    ayrıca verguzbay'a da katılıyorum, isiga, bulunduğum ortama göre rengi değişebiliyor. deniz kenarında veya mavi penye giydigim zaman mavi oluyor.

    gelelim zurnanin zırt dediği yere, bayağı kalın camlı gözlük kullandığım için yeşil mesil hiçbir şey fark edilmiyor. çok ironik lan sahip olduğum en güzel şey gözlerim onlar da gozlukle bir şeye benzemiyor.
  3. the casanova "güneşte yeşil oluyor"a he canım he demiş de oluyor napak ölek mi hocam?
    dünyada %2 oranında bulunduğu doğrudur. amma ve lakin ela gözler güneş yedikten sonra cidden yeşil oluyor öyle de bir gerçek var. kendimden biliyorum.
  4. dünya üzerinde yüzde iki oranı verilmiş, bakıyorum yüzde biri zaten buradaymış.
    geri kalanı da ben hariç, benim ailem sanırım. ben üzülmeyim diye de seninki ışıkta şöyle oluverecekken böyle diye hikayeler anlatıyorlar.
    dünyada yeşil göz bırakmadık, hepsi türkmüş meğer yeşil gözlülerin.
    tanım: bir göz rengidir, tıpkı diğer göz renkleri gibi.
  5. eğer yeşilin rengi çok açık ve soluksa, sümük gibi görünüyor. ayrıca sözlükte bu kadar yeşil gözlü olmasına şaşırmayın, dünyanın %2'si yaklaşık 150 milyon insan ediyor.
  6. gözün rengi yeşil olsa ne olur,mavi,kahve,siyah olsa ne olur.önemli olan bakıştır.
    hele de bir kadının hafif tebessümüyle birleşen anlamlı bir bakış ise..gerisi hikaye..:)
  7. sanırım en kıskandığım ve sahip olmak istediğim şey yeşil gözler.. inanılmaz bir duruşu var çimen yeşili ,zümrüt yeşili tonları bile dikkatimi çekiyor .. sahip olanlar çok şanslı .
    belit
  8. çoğu kişinin aksine mavi gözden çok ama çok daha fazla çekici bulduğum göz rengi. hele bir de gözler hafif çekikse enfes durur. keşke olsaydı dediğim bir başka şey.
  9. dünyada %2 oranında bulunan göz.
    düşün ki o bunu okuyor notu:
    yerim gözlerini.