1. bu pazar günü 3.kez gireceğim sınavım.öncekilere çalışmadan girmiştim ancak ilk defa bu sene çalıştım.bakalım sonuçlar gelince editlerim.
  2. Bu pazar günü olduğunu karaktersiz001 sayesinde hatırladığım sınav. Ben bir bakıyım şu konulara.
  3. şuan çalışmaktayım.çıkmıs sorularla hazirlanmis sınav denemesinden 410 aldim.ygs sınavında bu not elbet düşecek ama 350'nin altına inmek istemiyorum.herkese basarilar
  4. bu pazar günü birçok insanın hayal ettiği üniversite için varını yoğunu (ne yazık ki) ortaya koyacağı sınav. çok kasmayın gençler. hakkınızda hayırlısı.
  5. bu pazar gunu girilecek sinav. hakkimizda hayirlisi.
  6. pazar günü gireceğim inşallah hayallerime bir adım daha yaklaşacağım sınav. allah utandırmasın iyi bi sonuç alırsam editlerim.
  7. su sinav silsilelerinin sonunda universteyi kazanan arkadaslar lutfen"aağğbiii üniversteye geldik hayatimizi yasayalim akalim ağğğbii"li konusmayin lan valla herkes sizden nefret ediyor bak.adam karstan gelmis kurdugu cumlelere gel ya.
  8. 24 yasımda son kez gireceğim sınavdır.
  9. bu sene şırnakta yapılmayacak sınav. şırnaktaki öğrenciler civar illerde belirtilen okullarda girecek. allah o öğrencilere sabır versin.
  10. kuzenimin maruz kalacağı psikolojik harp.

    ben gireli çok uzun bir zaman olmadı o yüzden anlayabiliyorum neler hissettiğini. garibim bir de sınırlı imkanlarına ve bilinçsiz ailesine rağmen çok çalışıp iyi sonuçlar elde ediyor.

    umarım kendisi için hayırlısı olur. herkese hak ettiğini diliyorum.