1. ben de burada daha çok yeniyim ve çoğu gibi bende ekşi'den geldim. ama bu seri eksileme etkinliği ne yalan söyleyeyim istemsizce zaten yapmaya başladığım bir şeydi. tamam anladık ekşi baydı. bir de bazısı ekşi de çaylak olduklarını dile getirerek bunu söylemiyorlar mı... tey allam, valla ben basıyorum eksiyi, isteyen eksilesin isteyen beğensin. bin kere de ekşi dedim şimdi, isteyen seri eksilemeye benden de başlayabilir, farketmez.
  2. mantıklı bularak desteklemeye karar verdiğim etkinlik.

    ekşiden geldiğini söyleyerek bir kendini başka türlü hissettirme isteği görüyorum, kişilerde. bu istek aslında farkında olmadan ya da belki olarak, "evet ekşiye tepkiliyiz ve burayı bulduk ama düzelirse yüzüne bakmayız buraların" demenin başka bir yolu gibi geliyor.
  3. ekşili çorbamı yere dökerek destek verdiğim etkinlik.
  4. ozman
  5. içim çaylak olmaktan ekşidi gitti orada...

    burayı tamamen tesadüf eseri buldum, memnunum... hatta hala inanamıyorum yazar olduğuma...

    orada yani malum yerde ise 1020 başlık girdim ve hiçbir şey olmadı...
    burada yapsam siteyi üzerime yaparlar...
  6. burada yazdıklarının artı (beğeni) alması için düşündüklerini paylaşan insanlar olduğunu kavramamı sağlamış başlık.
  7. severek katıldığım etkinlik... ekşici yazarları eksilemenin dayanılmaz hafifliği^:swh^
  8. mefkurenizi anlayamamış bulunmaktayım e*şi den geldik ne yapalım
  9. ''tüh ulan, keşke bu başlığı önce göreydim de yazmayaydım'' duygusuyla karşıladığım başlıktır.

    anlamsızdır.gereksizdir.
  10. desteklemediğim kampanya. nedenine gelince ekşi sözlükteki tema değişikliği ve ekşiseyler'in kurulmuş olması. bazı kullanıcılarda hoşgörüsüzlüğe neden oldu, özellikle iyi yazarlarda. çünkü bu insanlar emek harcıyor entry yazarken, laf olsun torba dolsun diye yazmıyor. kendi emekleri üzerinde de site para kazanıyor. yani bir nevi rıza ile oluşmuş emek sömürüsü var. yazarlar oraya bir değer koyuyor, sitede bu değerler sayesinde tık alıyor. siteyi var eden bu kadroya ise site yönetimi orta çağdaki köşeye benzer bir şekilde davranıyor. siteyi ayakta tutanların haklarını yiyor ve bunu yasal bir şekilde yapıyor. insanlarda kendileri üzerinden- bu kadar bariz- para kazanılmadığı mecralar arıyor. youreads bunlardan biri. ama burada da başka bir tek tipleştirme bu kampanyayla sergileniyor. yıllarca başka sözlüklerde emek verenlerin tecrübesinden faydalanmak yerine. ekşi adının geçtiği an eksilemekle tehditvarı kapmanyalar başlatılıyor.