1. herkese merhaba,

    youreads'in 1. yaşını kutlamak vesilesiyle youreads yazarlarını bir araya getirecek istanbul merkezli bir organizasyon tertiplemenin keyifli olacağını düşündük (biz).

    organizasyonun hepimiz için daha eğlenceli, verimli olması için de sohbetlerimizi şekillendirecek bir gündem akışının varlığının hoş olacağı fikrindeyiz. bu konseptlerin çerçevesini ise youreads'in genel çerçevesiyle paralel şekilde kitaplar, filmler, felsefe belirleyecek gibi görünüyor.

    söz konusu konseptlerin belirlenmesi, belirlenen konseptlere dair bilgi, fikir alışverişinin sağlıklı sağlanabilmesi için de siz sevgili youreads yazarlarının desteğine ihtiyaç var. bu noktada birkaç youreads yazarıyla iletişime geçtim, bazılarından olumlu, bazılarından olumsuz yanıtlar aldım. bazılarından ise hala yanıt beklemekteyim. sizlerin de kafasında o gün işleyebileceğimiz, tartışabileceğimiz temalar varsa iletişime geçelim.

    !---- önemli ----!

    mekan, kişi, rezervasyon sorunu olmaması adına bu toplaşmaya katılmayı planlayan yazarlar bana bu konuda bir mesaj atarlarsa çok iyi olur.

    !---- önemli ----!

    fikirleriniz, sorularınız olursa da mesajlayınız.

    tarih ve saat : 13 şubat 2016 cumartesi - 20:00

    mekan: kadıköy brasserie bomonti (sakızgülü sokak no:14 kadıköy - rexx sinemasını solunuza, pilav dünyası'nı sağınıza alıp yürümeye başladığınızda, lavazza kahvecisini geçtikten sonra soldaki ilk mekan)

    peşinen not: "zirve neden ankara'da değil.", "aa keşke izmir'de olsaydı."diyenler varsa eş zamanlı bir zirve için güçleri birleştirmeye açığız.

    katılımcılar (bu liste güncellenecektir),
    abi
    computerguy
    one
    ruhsuzkozmonot
    fratoss
    kanzza
    lappelduvide
    mephisto
    alhazen
    clifford clavin
    serber
    feyza
    mkrk
    saoirse
    coolcat
    neyzen oblomov
    monfat
    trumpeter
    dietzgen
    saf kral
  2. adana da olan yazarlar varsa her hafta sonu görüşme imkanım olur. sadece bir gün değil her hafta sonu bir sosyal etkinlik bile yapabiliriz. o kadar asosyalim anlayacağınız.
  3. küçük de olsa birkaç sürpriz hazırladığım zirve olacak. ayrıca felsefe saatinin moderatörlüğünü üstlenip "mutluluk" temasını tartışmaya açmak niyetindeyim. şimdiden sağlam hazırlıklara giriştim. imkanı olanlar katılmalı diye düşünüyorum, hem tanışmış oluruz.
    abi
  4. -demek istanbul he. siz angara, çorum, adana, osmaniye, samsun'da olan yazarlarınızı dj'lerinizi böyle dışlar gibi istanbul'da organizasyon yapın. vay efenim sonra niye eskisi gibi değil sözlük diyin.

    -edit : kesinlikle gelemeyecek olanlar olarak kıskanmadık. o gün o saatte ben aksaraydaki muhtarlar toplantısına davetliyim. dua edin rte ''sizin sözlük nasıl gidiyor?'', ''bu computerguy ve abi paralelci mi?'' demesin.
  5. youreads'i seven sevmeyen herkesin katılımını beklediğimiz zirvedir. "onlar kimler tanımıyorum o kadar aktif değilim gelmeyelim!", "şimdi kim gidecek!", "zirve mi o da ne ?", "14 şubattan 1 gün öncesi of ne yapacağız ki orada!" gibi mazeretlerin geçerli olmadığı zirvedir aynı zamanda.

    güzel youser bunca zamandır youreads'i takip ediyorsun, yapılan işleri görüyorsun sevsende,sevmesende. gel ve bize neden sevmediğini anlat bizde ona göre senin sevdiğine de yer verelim, renklenelim, çeşitlenelim ve güzelleşelim!
  6. sadece geyik yapmaya gelecek olan varsa ona yarenlik etmek için katılacağım zirve.

    edit : geyik yapmıyorum. felsefe edebiyat mutluluk tartışıcaz denilince gerildim. mutluluk benim için birinizin bana bira ısmarlaması. gelip başımdan geçen 4 tane komik olayı anlatırım. zaten onları da yazmışım sözlüğe.
  7. felsefe alanının moderatörü ile güzel bir sohbet edeceğimize inandığım zirve olacaktır. orada olacağım.
  8. clifford dışında herkesin arkadaş getirebileceği etkinliktir.
  9. cliffordun davetlisi olarak katılacağım etkinliktir
    r2-d2
  10. hem clifford'ın arkadaşı olup hem sözlükte yazar isek gelip gelemeyeceğimizi merak ettiğim paradoksal etkinlik

    edit: swh