1. clifford'un arkadaşını getiremeyeceği söylemini ciddiye aldığı etkinliktir . şaka clliford şaka :)
  2. clifford olmayanın arkadaşı olmayanın katılamayacağı etkinlik olmayan değildir.
    abi
  3. avrupa yakasından katılacaklar için beşiktaş'tan vapur kaldırılacak zirvedir. belediyeyi aradım akbilleri varsa olur, isterseniz metrobus de ayarlayalım dediler ama gerek yok biz denizden yürümeyi, gün batımında şiir okumayı severiz dedim.
    abi
  4. bilemedim ki şimdi asosyalliğin dibine vurmuşken yeni insanlarla tanışmak.
  5. anladığım kadarıyla clifford clavin'in tek badisiz katılacağı ve beyana bakılırsa bazı kişileri yakından incelemek suretiyle kendine yeni tek badi arayacağı zirvedir.
  6. saati dolayısıyla katılamayacak olan arkadaşlar için gelebilenler için en azından erken saatte başlayabilecek etkinliktir kanımca.

    not: abiyle ve ruhsuzla konuşmadım, onlarda sıcak bakarsa olur bu iş.
  7. hatırlayamadığım bir kitap için yardım istemek dışında henüz bir etkinlikte bulunmadığım (bi aitlik hissedemedim nedense, belki diğer oluşumlardan epey farklı geldi ve ben burası için yeterli daha doğrusu yararlı olamayacağımı düşünüyorum ) ama bayılarak takip ettiğim sözlüğün, o gün daha önemli bi işim olmazsa mutlaka katılacağım zirvesidir.
    feyza
  8. selam. öncelikle keyifli bir akşam dilerim katılacak arkadaşlara. ben katılmayacağım ancak aklıma bir şey geldi.
    hazır toplanmışken bir küçük kitap takas zirvesi de çıkabilir aradan. gelen her yazar elinde bir kitapla gelse bunlar takas edilse bence youreadsin 1. yıl kutlamasına güzel de bir hatıra bırakır.
    olmaz mı..
  9. izmir'de de aynısından olacak mı diye merak ettiğim etkinlik.
    olmayacaksa ben başlatıyorum şu anda. talep olmazsa, sıkıntı yapma kardeş, tek gideriz kıbrıs şehitleri'ne artık :)