1. elimde çok az kullanılmış ve hiç kullanılmamış 10.sınıf ve lys-ygs hazırlık geometri-matematik kitapları var. çöpe atmak istemiyorum, çevresinde varsa ihtiyacı olan ya da kardeşi olan bir youser'a gönderebilirim.
  2. hem kızıllandırdım hem de burdan yazayım. bir üstteki dayanışma isteğine cevap: becerebilir misin bilmem ancak teklifi bir an önce kabul et derim. bir günde çalışsan, senin youreads' e salça olmayacağın o bir gün bile güzel bir gün olacaktır.
  3. merhaba arkadaşlar. şuan çok zor durumda kaldığım için ve sınırlarımı zorladığım halde çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. 29.08.2016 yani yarın saat 11'de vize için randevum var. lakin yanımda götürmem gereken 191 tl maalesef mevcut değil. çalıştığım yer avans vermediği için 5 ya da 6 'sında gel al paranı dediler ve bende işten ayrıldım dün gece. şuan ne yapabileceğimi bilmiyorum ve açıkçası bütün tanıdıklarımdan da yardım istediğim halde dönmediler. param var,yalnız içeride. yani anlayacağınız bana belli bir miktar geri ödemeli borç para lazım. yardım etmek isteyen ve güvenmeyen arkadaşlara resmi evraklarımın fotoğraflarını gönderip her hangi bir durumda hakkımda suç duyurusunda bulunabilecekleri belge örneklerinide göndereceğim. yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim.
  4. kocaeli derince sopalı hastanesinde bir yakınım için acil ab rh+ kana ihtiyaç var lütfen ilgilenen varsa ulaşsın
  5. youserlar merhaba,
    e-fatura hakkında bilgi verecek birileri var mı? e-fatura ile alınan bir üründe sorun çıkarsa tüketici hakem heyetine fatura nasıl iletilecek? e-fatura adı altında hiç bir belge verilmiyor,sadece telefon numarası alınıyor. yazılı fatura isteyince de e-faturaya geçtik deniyor.
  6. youserların birlik ve beraberlikle ortaya amaç doğrultusuda oluşan ağ. auroraa nickli yazar arkadaş destek bekliyor sayın yazarlar.
  7. kişisel isteklerin yazılmaması gereken başlık. adı üstünde dayanışma başlığı ama - elbise isterim taağammııı - ya evrilmiş. ya biri çıkarsa ya -don isterim tağammmıı- derse? korkuyorum sözlük.(gülücük)
  8. bunu da hediye etmek isteyen olursa çok sevinirim arkadaşlar en çok sahip olmak istediğim eşşiz parçalardandır. Benim için sınır da yok artık gönlünüzden ne koparsa verebilirsiniz. Tşk.
  9. ulan tam sevindim başlıkta ki bildirimi görünce. has dedim geliyor. kadijoyde mahsur kalmis,yolunu kaybetmiş arkadaşının kalacak yeri yok vs.

    parasız bir şey isteyin başımla.

    bu arada modada şarap(tellibağ:14.99) içerken iki hatunla tanıştım...
    merak etmeyin sikmedim..! sadece arkadaş oldum.!!?
    samimiyet oğlum kazandırır herşeyi samimiyet !!