1. iletişim whatsapp üzerinden olmasaydı iyiydi dediğim güzel oluşum. buradan da ihraç fazlası olarak katılınabiliniyor mu acaba?

    sezen aksu'dan geliyor:

    bir akıllı telefonum bile yok, anlıyor musunuz?
    gülersiniz tabi.
  2. 1. haftanın kitabı: (bkz: kırmızı pazartesi - gabriel garcia marquez)

    bence whatsapp grubuna dahil olsun olmasın herkes katılmalı, okuyup başlıkta tartışmalara katılmalı. bende e-kitabı(e-pub da var o şekilde okuyacağım, internette bulamayana atabilirim. düzenleyen, katılan herkese teşekkürler, organizasyon çok güzel, iyi iş çıkardılar.
    abi
  3. çok güzel bir oluşum. katkı sağlayan üyelere teşekkür etmeli. bu tip etkinlikler diğerlerine de başka güzel fikirler sunma ve hayata geçirme konusunda teşvik olacaktır diye umuyorum.

    ben de seçilen kitaplar ^:ya da diğer tarafta filmler^ hangileri olursa vakim olduğunca okuyarak ve yorumlayarak katılım sağlayacağım.

    ilk kitap olarak güzel bir seçim yapılmış. ^:demek oluyor ki grup iyi iş çıkarıyor:)^

    bu arada can yayınları kitapları bu dönem indirimde. kitapların çoğunu 5 tl'ye temin edebilirsiniz. kırmızı pazartesi de 7,80 tl şu anda. ^:tabi pdf'i de kolaylıkla bulunabilen bir kitap ^ herkese iyi okumalar.
    one
  4. işte şimdi net anlamıyla interaktif kültür ağıolduk. helal olsun!

    *kırmızı pazartesiyi okumuş olduğum için şimdilik dışardan destek vereceğim ancak 2. kitabı hazır olda bekliyorum.
  5. ben de katılmak istiyorum ama seçilen kitabı okumuştum. bunun film versiyonuna da katılmak istiyorum.
  6. katılmak istiyorum, keyifli bir şeyler olacak sanırım.
  7. amacına ulaştığını ve gelişeceğini düşündüğüm güzel etkinlik. sayesinde güzel bir kitap okudum. ayrıca bir kitabın toplu okunduğunu bilmek daha incelikli okumaya itiyor insanı ister istemez, bu yönden de katkısı hoşuma gitti. lafı uzatmadan bu etkinliği düşünenlere ve ilk kitabı önerenlere tekrar teşekkür ediyorum, 2. kitabı da bekliyoruz.
  8. takibe aldığım başlıktır. ilk kitabı okuduğum için 2. kitabı beklemekteyim. böyle etkinlikleri oldum olası sevmişimdir.
  9. ikinci kitapla katılmak istediğim etkinlik.ilk kitap çok iyi tercihti okuduğum için katılamadım.ikincisini bekliyoruz.
    ashes
  10. +1'imle dahil olmak istediğim oluşum. adımızı nereye yazdırıyoruz ? ilk partiyi kaçırmışız, o yüzden kısmet artık ikincisine, diyelim.