1. pasiftiyse de artık aktifleşmiş oluşum.
    sde
  2. pasifse aktifse muhabbeti bittiyse başlayalım mı artık?ne okuyoruz? zirve ne zaman? bak yemin ediyorum fularımı takmamak için kendimi zor tutuyorum.
  3. "hazır herkes burdayken başlayalım mı hocam?"
  4. irc tarzı bir sohbet platformu kurarak cok daha etkin olabileceğini düşünüyorum kulüp olaylarınının. zirve olayına herkes giremeyebilir, başlık altında tarısmaksa olanaksız.

    irc.youreads.net ^:swh^

    edit: sonradan aklıma geldi. kullanıcı sayısı da oldukça makul. kontrol ve takip edilebilir bir sohbet ortamı cidden harika olabilir.
  5. uzaktan takip edeceğim ve yeni ufuklar açmak için faydalı olacağına inandığım kulüp. güzel insanlar hadi canlandırın kulübü.
  6. öncelikle diogenes'in yanlışlanmasıyla başlaması gereken kulüp. aksi halde nasıl birlik olup ahlak geliştirebiliriz ki? haydi kütüklere!
    abi
  7. sofie'nin dünyası'nı okumuş biri olarak dinleyicisi olmaktan zevk duyacağım klüp.
  8. özellikle okuma listeleri için katılmak istediğim kulüp. takipteyim bakalım...
  9. yarı-akademik olması durumunda katılmaktan fazlasıyla keyif alacağım oluşumdur. neyi bekliyorsunuz yahu açsanıza bir irc kanalı!
  10. katılmak isteyenlerle bu akşam 21:00-23:00 arası youreads fm kışlasında buluşup, grubun faaliyeti konusunda ilk beyin fırtınamızı gerçekleştirebiliriz.
    abi