1. başlangıç için hiçte fena değil hatta iyi.

    dürüst olmak gerekirse beklediğim kalitenin kat kat üzerine çıkmıştır. seste kasma, donma, takılma tarzı bir şey yok gayet net ve akıcı.bir çok büyük radyolar bile bu kadar iyi hizmet veremeyip ekstradan programlarla çalışırken bu radyoya sorunsuz ulaşıyoruz.

    hele bi canlı yayınlar başlasın o zaman artılar eksiler daha net olur
    gamit
  2. çok güzel olmuş. youtubedan ne açsam diye düşünmeye gerek bırakmadan radyoyu açıp dinlıyorum. ama sohbete yazdığımda o tek çevrimiçi katılımcının kendim olması üzdü. farklı kanallar açıldıkça veya canlı yayınlarla bomba olur.
  3. test yayınına baktım da, diyorum ki "yerim ben senin logonu". ben yeni gördüm tabii ama yapanın ellerine sağlık.

    napalım ben de böyle şeylere takılıyorum işte.
  4. tasarımı istekler doğrultusunda değiştirilmiş radyo. gündüz türkçe müzik yayınına başladı.
  5. bu akşam itibariyle, önce bona dea sonra ben ve daha sonra muhtemelen merc'in yayınları olacağı interaktif kültür ağı'nın radyo yayın serisi.
  6. yaşar kurt'la karşılaşınca pek sevdiğim yayın. bakalım üçlü yayınla eğlenceli olacak gecemiz. şimdiden teşekkürler iyice boheme bağlamıştım akşam akşam.
    abi
  7. tez araştırması yaparken (az evel) dinlemeye başladığım, şu an itibariyle memnun olduğum radyo.
  8. keşke bu saatlerde de birileri yayın yapsa.
    rihan
  9. son zamanlarda beni hep chet baker 'la karşılamasının tesadüf olduğuna inanamıyorum artık.
    öyle hoş öyle tatlı.

    günün dinleyebildiğim saatlerinde hep soft, çalışırken dinlenebilecek müzikler çıkıyor. voyage-youreads dönüşümlü olarak dinliyorum bu yüzden.. ama chet baker... eridim!
  10. bugün itibarıyla yeni düzene geçmiş radyodur. yayın akışına buradan ulaşabilirsiniz.

    son durumda her gün 21:00-22:00 arasında radyo tiyatrosu dinletileri olacak. meraklılarına duyurulur. yeterince katılım olursa belli bir hava yakalanır diye düşünüyorum. radyo tiyatrosu için ayrıca bir alan açıp orada derli toplu halde yayın kayıtlarını kaçıranlar için paylaşacağız. bu akşamki dinletimiz: "bir cuma hikayesi" olacak.

    dj canlı yayınları dışında kalan saatlerde ise klasik müzik dinletisi sunulacak. o da bu akşam 19:00 itibarıyla başlayacak. radyonun asıl konsepti programlar dışında kalan zamanda klasik müziğe evrilecek. dinleyicilerin kitap okumaları sırasında rahatlıkla dinleyebileceği bir radyo olma hevesindeyiz. özellikle çok yakın bi zamanda android uygulamasını çıkınca kimileri için vazgeçilmez olacak diye düşünüyorum.

    şu an idareten 80'ler konsepti devam ediyor. bunların dışında yayın yapmak isteyen, orjinal fikirleri olan, program yapmak isteyen arkadaşlar olursa bana ulaşabilirler. radyonun sloganını oylama ile birlikte belirledik, konsepti bu doğrultuda slogana uygun hale getirmeye çalıştık. umarım "interaktif kültür radyosu" olmayı başarabiliriz. fikirlere ve desteğe açığız inceleyip görüş öneri bildirmenizde fayda var.
    abi