1. 18 ağustos 2016 akşamında youreads fm üzerinden gerçekleşecek olan ilk sanal zirvemizdir. etkinliğe bütün youreads ahalisi çılgınca davetlidir.

    youreads fm ilk anonsunu bundan bir yıl önce zor şartlar altında yapabilmişti. arayüzde birkaç değişim yaptıktan sonra çok kıymetli dj kadromuz dümene geçti, radyo @shaman yönetiminde bugüne kadar geldi. kesintisiz ve kaliteli müzik anlayışından hiç vazgeçmeden 1 yıl boyunca müziğimizi çalabildik. en güzel yanı ise yapabilir miyiz acaba diye çıktığımız yolda kendi kurduğumuz radyonun sıkı dinleyicisi olduk. sayısız dj yayını ve radyo tiyatrosu yayını ile büyük titizlikle hazırlanmış otobotumuz yaman dj ile web radyoları arasında seçilir olabildik.

    yarın akşam bu büyük emeğin ve istikrarın 1. yılını muhteşem bir yayın akışı ile kutlayacağız. tünel sayfamızda hem site ve devam eden projeler hakkında hem de canımız ne isterse o konuda sohbetler yaparak müzik dolu güzel bir gece geçirmiş olacağız. firesiz katılım bekliyoruz, giyinin kuşanın pc başına oturun ve tadını çıkarın.

    not: tünele giriş için chatwing.com üzerinden youreads nickinizle üyelik almalısınız. olmazsa twitter ve facebook hesabınızla da giriş yapabilirsiniz.

    ek: askerdeki djimiz @john mars'a sevgiler.

    yayın akışı:

    saat: 20:00 @entel piposu - 80'ler dönemi, yabancı.
    saat 20:30 @otello - klasik müzik ve opera film seçkisi.
    saat 21:00 @night whatchman - rock
    saat 21:30 @merc - rock
    saat 22:00 @bona dea - love songs
    saat 22:30 @shaman - disco
    saat 23:00 @pireli şarkı ve @tembel adam ortak yayını - türkçe aranjman
    abi
  2. üst üste istek parçalar isteyerek dj'leri bezdireceğim zirvedir.
  3. katılabilmek için büyük zorluklar çekeceğim ama yine de katılacağım zirve.

    bir müzik şöleni bizi bekliyor.
  4. ne mutlu youreads'e... çok güzel bir gece olacağa benziyor gerçekten. zira dj'lerimizi görünce bunu anlamak mümkün. tüm bunların yanında ben buraya geldiğim ilk günlerden beri radyonun sadık bir dinleyicisi olduğum için çok memnunum. inanılmaz güzel zamanlar yaşadık bugüne kadar ve yaşıyoruz. her bir emektarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu yüzden.

    şuna da değinmeden geçmeyeyim; gönül isterdi ki tüm kadro, çalanlar, tünel hep bir arada olup kutlayabilseydik. bu kadar da samimi bir ortam. ^:sen çok yaşa youreads fm !!^
  5. heyecanla bekliyoruz :) akşam boş boş takılıyordum, iyi oldu :)
  6. programda bana disko müzik çalmam için yer verilmiş. radyonuzun sesini açın ve dans etmek için uygun kıyafetler giyin. bir yaz günü çok terleyebilirsiniz. :)

    şaka bir tarafa, youreads fm benim için arka planda uğraşmaktan, müzik çalmaktan, bazen anlatmaktan, hiç tanımadığım insanlara seslenmekten gerçek anlamda keyif aldığım bir yer oldu. radyomuzun gerçek emektarları sevgili dj'lerimiz ve kıymetli zamanlarını radyomuzu dinlemek için ayıran sevgili insanlardır. onlar varsa bu radyo var, yoksalar bu radyo yok. tabii boş durmuyoruz; radyo hep yaşasın diye bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. tünel zirvesi sonrası da müziklerimiz çalsın istiyoruz.

    bir terslik olmazsa 18 ağustos 2016 akşamı youreads fm yayınında görüşmek üzere herkesi bekliyoruz. çalacağım disko müziklerin listesini şimdiden yapmaya başlasam iyi olacak.
  7. mis gibi bir kutlama olacak şimdiden kutlu mutlu olsun emeği geçen herkese teşekkürler
  8. zor şartlar altında dediği de sanki ırak savaşı sırasında bağdat'tan yayın yaptı da tepesinde bombalar patlıyordu. teyallam ya...

    gerçi bu memlekette sağlıklı bir internet bağlantısı ile bir şeyler yapmak da yeterince zor, düşününce.

    ama bu "zor şartlar" ın geyiğini çok yaparım ben. akşam tünelde sorayım bari.

    (çok zor şartlar altında yazıyorum, inanmazsınız.)
    *bağdat'tan
  9. çok güzel bir ortami var dj' ler çok efendi ve kibar insanlar. nice yillara youreads fm.

    programda türkü yayini göremedim abi ' den türkü yayını yapmasını rica ediyorum.
  10. abi'nin türkülü yayinini gözlerim aramadi desem yalan olur.