1. büyük bir zevkle katılacağım zirvedir.
  2. mesafeler yüzünden katılamayacağım için hayli üzgün olduğum zirve...
  3. "tünel'de safları sıklaştıralım, bana da yer kalsın" diyerek sonlara doğru katılmayı düşündüğüm etkinlik :)
  4. merc in "bona djlik yapabilirsin hadi başvur" diye cesaretlendirmesi ile katıldığım radyomuz 1 yaşında olmuş. computerguy ın "arkadaşlar deneme yayını ses kontrol" anonsuyla başladı yolculuğumuz. arayüz değişikliği yapıldığı zaman her gün abi ye " radyo ne zaman açılacak " diye mesaj atıyorduk. yönetim büyük bir emek ve geceli gündüzlü çalışmanın sonunda youreads fm'i hayata geçirdi. 2-3 tane sadık dinleyicimiz vardı. tabiri caizse biz çalar, biz söylerdik.

    sonra katılan dj arkadaşlar, katılan youserlerle büyüdük. bu konuda mütevazı olamayacağım. sözlük ve net radyoları içinde bizim radyomuz açık ara farkla en iyisi. dj arkadaşların konseptleri, üslupları, müzik seçkileri bu farkı yarattı.

    radyo tiyatromuz, canlı yayın konuklarımız, derken bugünlere kendimizi güncelleyerek geldik. şahsım adına konuşursam mikrofonla ve yayınla tanışmam burada oldu. teknik aksaklıklar, acemiliğim, kedim merk'in miyavlaması, yeğenimin anons yaparken" halaaaa ben de konuşacağım" sesleri arasında 1 yılı geçirdim.
    beni kırmayarak canlı yayınıma konuk olan

    ruhsuzkozmonot
    senis87
    roronoa
    clifford clavin
    trumpeter
    hain kunduza dj arkadaşlarıma, yayınlarımızda bizi yalnız bırakmayan dinleyicilere ve radyo imkanını bize sunan abi ve ekibine çok teşekkürler.
  5. kahvemi hazırlayıp katılacağım zirve. kesintisiz dj keyfini çıkarmaya hazırlanıyorum..
  6. 8 saattir çalışıyorum zaman nasıl geçmiş fark etmedim az önce telefonuma baktım ki bugün ayın 18'i, çok üzülmüştüm kaçırdım diye. sonra buraya geldim belki kayıt yapılmıştır ya da tekrarı olur ümidiyle, neyse ki 18'e yeni girmişiz (*:swh)

    demem o ki; kayıt alın abi işi olanlar, dinleyemeyenler için. hem de hatıra kalır.
    ellerinize, ağzınıza sağlık şimdiden.
  7. itiraf ediyorum daha önce youreads fm dinlemedim... :( o konuda kendime ben de çok kırgınım... tam bu akşam kesin katılacağım diyerek kendime söz vermiştim ki, yarım saat önce direktörün odasından çıktım. önümüzdeki hafta gerçekleşeçek olan kritik tasarım doğrulama faaliyetleri için amerika'yla telekonferans yapmam gerektiğini öğrendim. geçen sefer ki görüşme 3-4 saat sürmüştü bu da en az o kadar sürer. çok üzüldüm lan, niye böyle oldu ki şimdi!? :'(

    edit: ohannessburg!! karşı tarafın ricasıyla toplantıyı yarına erteledik, koptum geliyorum :))
  8. ben de rezerve etmiş bulunuyorum. keyifli bir akşam olacağına inancım tam. heyecanla bekliyoruz.(*:swh)
  9. tam gaz başlamış durumda...
    birbirinden güzel şarkılar, besteler, sohbetler. hepsi bu yayında.

    http://youreadsfm.net/