1. dj tembel saat 10.00'da haftanın ilginç haberleri dünyanın doğu tarafından şarkıları ve tarihte olan biten ile yayında olacaktır, bekleriz.
  2. tembel adam saat 10.00'da hala uyanamamış youser'ları eurobeat ritimleri ile uyandıracağını belirtmekte, bekleriz.
  3. açmamla kendimi ulusal bir yayın dinliyor gibi hissettim. başarılı, enerjik bir yayın dinlemedeyiz.

    edit: çok tuhaf bi yayın açıkçası fonda cıstık cıstık bi şarkı çalarken dj tansu çiller'in örtülü ödenekten 500 bin tl çektiğini anlatıyor. saykodelik bir yayın galiba konseptini çözemedim.

    ayrıca tem otoyolu bolu dağı çıkışından itibaren kapatılacakmış. ^:wow!^

    *an itibarıyla yayını takibe aldım, favori dj'im ilan ediyorum.
    abi
  4. yayına boncuklu deli ibrahim ile başladı.. sonrası da aynı enerjiyle devam etti. bir dahaki yayınını bekliyoruz. ^:hatta hafta da bir kaç mı olsa ne..^ arada heyecanlandığını düşünse de; gerçekten profesyonellere taş çıkartırcasına bir performans gösterdi yayında; eklemeden geçmeyeyim.
  5. tembel adam saat 10.00'da haftanın ilginç haberleri ve eurobeat ritimleri ile hala uyanamamış youser'ları uyandırıp üstüne güldüreceğini belirtmektedir, bekleriz.
  6. çayımı aldım tünel'de bekliyorum, başlasa da dinlesek. herkesi bekleriz.
    abi
  7. tembel adam saat 10:30'da eurobeat ritimleri ile ortalığı yıkacak üstüne haftanın ilginç haberleri ile ilgileri çekecek.
  8. merakla bekliyoruz, ne haberleri bu hafta bize. yaa öncesinde acaba geçtiğimiz iki yayındaki gibi bir girişle mi başlayacak.. bakalım, bakalım..
  9. evrenin bu gün yayın yapmamı istememiş yayınıdır. önce işler güçler üzerine sorunlar yayını rötara bağlamıştır, allahtan yönetim ^:abi^ hızlıca el atmış, 1 saat sonrasında da yayın hunharca yapılmıştır. yayın bir ilginçlik olarak 2 saat sürmüştür. ^:kaydı bulunmaktadır^
  10. tembel adam saat 10:30'da günaydın diyerek yayına başlayacak, eurobeat ritimleri ve haftanın haberleri ile youserların gününü güzelleştirmeye çalışacaktır.