1. istedikten sonra yapılabilinir. sonuçta uzay gemisi üretmeyeceğiz. düşünün siz + iş ve okul çevreniz + sosyal medya hesaplarınız. bence inanmak başarmanın yarısıdır. biz elimizden geleni yapalım. organize olursak neden olmasın? istersek neden olmasın? oldurabilenler nasıl oldurdu? neden küçük bir kar tanesinden bir çığ oluşturmayalım?

    bakın en ucuz sigara 8 tl içtiğimiz zehire 8 tl verebiliyorsak. bir ağaç için 6 tl vermek çok gelmemeli. şunu da belirteyim bir mecburiyet yok. istemeyen katılmaz.

    " türkiye çölleşti her yerde beton yığını hede höde" söylemler yapıyoruz. gelecek nesil italyanların, fransızların çocukları değil, senin, benim bizim çocuklarımız. nasıl mal mülk bırakmaya çalışıyoruz e birazda oksijen bırakalım. onu da geçtim orman ya orman yemyeşil içinde binlerce canlı barındıracak. okuduğumuz kitaplar bence orada hayat bulacak.

    organizeyi yapmak için bir ekip oluşturacağız. ekipte yer almak isteyenler mesaj atarlarsa bir an önce başlarız.
  2. çok hoş bir düşünce.

    hep istediğim ama yapamadığım "dikili ağacım olsun" isteğini yerine getirmek için bana da fırsat çıkmış oldu. bir aksilik olmazsa 3 fidanla destek olmak isterim.emeği geçeceklere şimdiden teşekkürler..
  3. sonuna kadar desteklediğim kampanya " bana oradan 20 fidan yazın lütfen :) "

    baba olacağımı öğrendiğim bu güzel günde, çocuğuma bırakabileceğim en güzel hediye diye düşünüyorum.

    bu güzel hatıra ormanını düşünen ve hayata geçiren tüm youserlara ayrıca teşekkür ederim.
  4. heyecan uyandırmıştır. lakin memlekette işler öyle yürümüyor. tam tersine orman vasfını kaybetmiş (kundaklanmış) arazi buluyoruz. bahçesini çevirip üzerine dandik bir prefabrik villa dikip satıyoruz. varandalı barbekülü falan yaparsak daha çok kâr bırakır. para böyle kazanılıyor. ha sonradan bahçeye fidan dikmek isteyen olursa can suyunu ben veririm.
  5. oraya bir +5 te benden yazmanızı rica edeceğim gençler. ağaç, park, orman dedim mi hassasım napalım.

    yeşile sahip çıkalım.
  6. güzel bir etkinlik. sosyal medya hesaplarımız da kullanılarak daha fazla kitleye ulaşılabilir.

    ortaya çıkacak olan koru, orman vs. ne olursa olsun sadece bir ağaç yetişecek gözüyle bakmamak lazım. o ağaçların ev sahipliği yapacağı nice canlı türü de sizin duacınız olacaktır. o canlı türlerinin devamının getireceği nesilleri de hesaba katarsak yetiştirdiğiniz bir fidan sizlere fazlasıyla geri dönecektir.

    destek verelim, el ele güzel bir orman oluşturalım.
  7. destekliyorum bende
  8. 6 tane ile destek olacağım düşmez ama artar.
  9. buraya geldiğimden beri hep kendimi iyi hissettirecek şeyler öğrendim. kitaplar okudum, müzikler dinledim, radyo yayınlarını takip ettim. elle tutulur, gözle görülür şeylerin insana kattıkları asla göz ardı edilemez. işte şimdi başka bir güzelliği oluşturmak adına neden olmasın diyerek büyük bir inançla bir şeyler yapma telaşındayız, mutluluğu tarif edilemez elbet.

    yaşadıklarımız her geçen gün bizi umutsuzluğa sürüklerken biz de kendi payımıza düşeni yapmak; sürekli eleştirmenin ötesinde katkı sağlamak, bu vesileyle de youreads olarak fikirlerimiz, düşüncelerimiz ne olursa olsun ortak bir paydada bulunmak adına böyle bir oluşumun parçası olmaktan memnuniyet duyuyorum.
  10. elimden geldiği kadarıyla destekleyeceğim projedir. "earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed" demiş gandhi yani "dünya her insanın ihtiyacını karşılamak için yeterlidir ama açgözlülüğünü değil".