1. pek entry giren biri değilim, daha çok okumayı tercih ediyorum. youreads kurulduğundan bu yana bu sitedeyim. ilkten hesap açmaya bile yeltenmemiştim ama daha sonra birkaç kelam ederim diye açtım. öncelikle şunu söylemek istiyorum ki yanlış anlaşılmasın, bir sözlükte din ve siyaset başlıkları açılır ve yazarlar görüşlerini paylaşırlar. bundan daha doğal bir şey yok. ancak, bu iki konudan başka, özellikle siyaset, hiçbir şeyin konuşulmaması biraz can sıkıcı. bu benim müslüman, yahudi ya da ateist olmamla, akp'li, atatürkçü ya da ülkücü olmamla alakalı bir durum değil. benim canımı sıkan şu güzelim youreads'in ekşi gibi bok çukuruna dönüşmesi. bu siteyi sevdiğimden dolayı bunları söyleme görevinde buldum kendimi. yoksa ne sikime?
  2. yakinda eklenecek kanal ve baslik engellemeyle onune gecilecek olan eksime.
  3. ben de ekşiden gelen biri olduğum için yazmıyorum ancak aynı konuda türlü türlü başlıklar ve mesajlar zaten mevcutken, hala aynı konu hakkında farklı laf oyunlarıyla konu açmak da ne yazık ki o çok değerli sol çerçeveyi güzelleştirmiyor. "aramaya inanarak" daha az ekşitebiliriz bu platformu.
  4. yeni ekşi sözlüğe alışabilen yazarların bu tarafa geçmeyeceğine inandığım fermantasyon olayı.

    ince elenip sık dokunursa bir şey olmaz gibi...
  5. kanka tekilayla tuzu getir burda ekşimiş birşeyler var diye goy goy yapılması muhtemel konu başlığı
  6. ekşi bile ekşimiş beyim. bu selin önünde kim durabilir?
  7. bu elitist tavır içeren başlıkta, mahalle yanarken orospu saçını tararmış tavrı hissediyorum biraz... teşbihte hata olmaz. saygılar.

    edit : umarım söylediğim yanlış anlaşılmamıştır. dün yaşananlardan sonra insanın içinden gelmiyor film kitap ya da müzikten bahsetmek. ki gerçekten siyasetten de nefret ederim. ama bu yorumu yazdıktan sonra baktım ki hep siyaset yazmışım. kendimi zorladım ve siyaset dışında, ilgimi çeken bir kaç başlığa yorum girmek için zorladım kendimi... bilmiyorum belki de doğrusu budur... doğrusu bu lanet ülkede yaşananları unutmaya , görmezden gelmeye çalışmaktır ruh sağlığımız için. bilemiyorum gerçekten.
  8. ekşi sözlükten gelen birçok yazarın (hepsi değil), beraberinde getirdikleri içi boş, saçma, kültür ile alakasız basliklarindan dolayı olmuş olaydır. az ve öz olsundan ziyade çok ve boş olsun mantığı guden, sadece yazmak amacıyla sözlükte dolanan yazarların sözlükten uzaklaşması/uzaklastirilmasi ile halledilebilecek durumdur.

    o kadar saçma ve salak başlıklar açılıyor ki... burası boş yapmanın yeri değil.
  9. vallahi de billahi de ben değilim o ekşiten diyebileceğim başlık...
    ve evet lütfen nereden gelirseniz gelin kaliteyi düşürmeyin...
  10. nasıl ekşidiğine dair örnek başlıklar verilirse benimde fikir sahibi olacağım önerme.

    not: "karı bul" tipi başlıklardan bahsetmiyorum sanırım bu tür başlıklar konusunda çoğunluk hemfikir.