1. gittikçe inceden endişelendiren durum.

    sol framede bir hareketlilik oluyor. başlığa girdiğinizde kelimenin tdk anlamı karşılıyor sizi. 2 kelimeyle üstelik. tdk'daki gibi örnek cümle bile olmadan. hiçbir yorum bulunmadan.

    son zamanlarda bu durumla çok karşılaşıyorum malesef.

    edit: ben de zülfiyar ne zaman gelecek diyordum. saol cnm.
  2. bir de necip fazıl şiirlerinden örnek cümle verilirse, şaka maka gerçekleşecek olan durum.
    doris
  3. sanırım söylenmek istenen ve katıldığım nokta şu;

    kitap-film-bilim-felsefe-sanat-kültür ağırlıklı yorumlar daha ağırlıkta olsun, herkes okuduğu kitapları, felsefesini, bildiği güzel şeyleri paylaşsın. böylece hem sol frame akışkan olsun hem de bir sürü bilgi dolsun, internette geçirdiğimiz saatler çok daha verimli olsun.

    katılmadığım şeyse bunu yazma onu da yazma tarzında yaklaşmak. örneğin kelime girmeyin demek alanı daraltıyor. isteyen istediğini yazsın bence, biri kelime giriyorsa başkası kitap film yorumlasın, daha nitelikli yazılar ortaya koysun. o zaman daha yapıcı olur. bakarsın bir kelime bir paragrafı getirir, vesile olur. bir de açıkçası ben buranın bir üyesi olarak buradaki paylaşımlardan pek memnunum yahu, ciddi anlamda hayatımda yeri var. izleyeceğim filmleri, okuyacaklarımı buradan belirliyorum. başka yerde bu oranı ve bu ortamı yakalamak güç, hemen deneyip görebilirisiniz. sonuç olarak tartışmanın iki tarafı da youreads'in daha iyi bir yerde olması amacını güdüyor. bu hep birlikte doğru yolda olduğumuzun göstergesi bana göre, kimse kırılgan olmamalı bu noktada.
    abi