1. youreads kanalını engelleyerek kurtulunabilecek durum.
    boşuna mı koyduk kanal engellemeyi, başlık engellemeyi?
    edit: nick altına yazılmasından şikayetçi olup benim nick altıma yalan yanlış şeyler yazan kişileri ortaya çıkarmış başlıktır ayrıca (bkz: #117535)
    "ilk yazımı kaldırmış" ve "kendisinin sayesinde lale olmuştum" kısımları tamamen safsatadır. benim youreads'de herhangi bir yazıyı silmem veya yazarı lale yapmam mümkün değildir. sadece herkes gibi şikayet et tuşuna basarım ve arkadan konuşmak gibi olmasın diye özel mesaj ile de uyarırım.
  2. yazar, lale olur anlarım, gidik olur anlarım ama durduk yere yapılması beni de çileden çıkarıyor. hani bazen danışıklı dövüş misali bir şey mi acaba demekten kendimi alamıyorum. yoksa ''o benimkine yazdı, dur bende onunkine yazayım mıdır'' açıkçası bilemiyorum. kimiside adeta sevgi pıtırcıkları gibi olmuyor mu işte orada '' çok yapmacık olmuş bir daha yazmayın '' diye yazasım geliyor. ama üşeniyorum.

    edit: işte sonra birisi çıkar ve '' boşuna mı koyduk biz başlık engellemeyi '' der. acaba hangi birini engelleyeceğiz.

    edit 2: o yazıyı neden yazdığımı iyi biliyor olmalı sayın canarslan12 benimle uzun adam başlığına yazdığım yazı yüzünden saçma salak bir tartışmaya girmiştir. bana söylediğini söylesem millet sana kıçıyla güler. üstelik nickaltı yorumum da ''galiba yanılmıyorsam'' gibi bir ifadeyi boşuna kullanmadım. sonuçta emin değilim ve bundan dolayı kesin ifadeler kullanmam.

    keza yazının başında ''lale olur, gidik olur'' gibi bir şey yazmışım yani önemli bir şey olduğunda yazılması normaldir. böylelikle nick altı yorumumda da belirttiğim gibi '' ergen dili ve edebiyatı '' cümlesini doğrulatmış oluyorsun. çünkü yazımı anlamadan bana cevap vermeye çalışıyorsun.