1. az önce haberim olan dergi. fazla inceleme şansım olmadı ama böyle bir ürünün sunulması ayrı bir zenginlik katmış sözlüğe. herkesin emeğine sağlık.
  2. sözlükte bir ruh olduğunu belli eden güzel çalışma. herkesin emeğine sağlık.
  3. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
  4. bildigin profesyonelce hazirlanmis bir dergi (yazar burada yapilan işe ovgu mahiyetinde olmasi acisindan "profesyonelce" kelimesini kullanarak kendisi de tam olarak neyi kastettigini bilmemektedir. zira bir derginin profesyonel olmasinin belirgin kistaslarini koymak pek mumkun olmayabilir.olsa da degiskendir. kime gore, neye gore profesyonelce? ancak burada "kim" yazarin kendisi ve "ne" de dergide islenen konular ve tasarim oldugundan , yazar tarafindan profesyonelce bulunmustur.) emeginize saglik.
  5. youreads dergisi çok iyi oldu ben faydalı olacağına inanıyorum okuyanlar her konuda bilgi edinir ,hayırlara vesiile olsun inşallah hayirlar getirsin allah yardımcınız olsun!..
  6. o kadar hoş hazırlanmış ki okuyan herkes, ben de buraya katkı vermeyelim diye düşündü herhalde. sonraki sayılar için katkı verecek zaman bulabilir miyim, yoksa yaratabilir miyim düşünceleri dönüyor kafamda.

    youreads seçkileri sayfasına da tiyatro sayfasına yazdığım bir giriyi koymuşlar beni mutlu etmişler ama altına nick yazılmayan tek alıntı da o olmuş kısmet nasip. olur böyle şeyler :)
  7. ilk sayı şahsen beni tatmin etti. dergiden çok geç haberdar oldum. bir cümleyle de olsa bu sayıda olmayı çok isterdim.^:ilkler unutulmaz^^:ehehe^ şu ana kadar okuduklarımdan demeyy ve voltran'ın yazılarını ayrı bir beğendim. emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. bir de mayıs sayısı için tüm materyaller toplandı mı? eksik gedik kaldı mı bilen birisi yazarsa çok sevinirim.
    mnb
  8. abi
  9. mnb
  10. nisan sayısı çok beğenilmişti, mayıs sayısı nisan sayısından daha çok sevilecek diye düşünüyorum. çıtayı her seferinde daha yukarı koyabileceğimize de inancım var, youser'lar ciddi anlamda özverili davranıyor.

    ücretsiz kültür sanat dergisi üretiyoruz, amatör olarak sürdürüyoruz. kolay bi iş değil elbette ama birlikte yapabiliyoruz. destekleyenlere gönülden teşekkürler.

    ayrıca destek olmak isteyenler de dergimizi sağda solda paylaşabilir.

    facebook: https://www.facebook.com/kanaldergisi?fref=nf
    twitter: https://twitter.com/youreadsnet
    ekşi sözlük: https://eksisozluk.com/youreads-kanal-dergisi--4756312
    abi