1. dün failedihave ile konuşurken birden aklıma gelen mucize buluş. benim gibi mektup yazmayı almayı seven, eski kafalı youserları beklediğim platform. ev adresinin verilmesi ilk etapta sorun teşkil edeceğinden en yakın ptt nin adresini vererekten problemi çözebiliriz. hadi bakalım pamuk eller kağıt kalem görsün azıcık.
    r2-d2
  2. sonuna kadar desteklediğim muazzam ötesi buluş. aramızda en son ufacık bir çocukken mektup yazmış bir sürü youser vardır muhtemelen. hiç mi eğlenmemiştiniz o mektubu büyüklerinize yolladığınızda, hiç mi bir mektup arkadaşı aramamıştınız? eğer iki sorudan birine bile evet dediyseniz bu platform tam size göre. önerilerinize ve fikirlerinize de her zaman açığız. ^:swh^
  3. benim de desteklediğim platform, parfüm kokulu mektuplar yollayacağım size!^:kıps^ +1
  4. eski youserlardan nuranyum yapıyordu bunu ama yurt dışından birine yolluyordu. sitenin ismini hatırlamıyorum ama adres bilgini giriyorsun, mektubunu yazıyorsun dünyanın farklı bir yerine rastgele postalanıyor. sana da rastgele geliyor bir yerlerden filan.
    bu da onun youserlar içini olmuş. güzel fikir gibi.

    edit: nemesiss uyardı postcrossing imiş ve mektup değil kartpostal imiş. meraklısına duyurulur.
  5. clifford'a ucu yanık mektuplar yollayacağım, bir de diş fırçası tabii. hatta vesikalık fotolarımızı da gönderebiliriz birbirimize. cüzdanlarımızın en güzel köşesinde taşır, özledikçe bakar, koklar, öperiz! bana öyle dedi, attığı mesajda! mektuplarını da çılqın serseri jojuk olarak imzalayacakmış! sabırsızlanıyorum!
  6. failedihave ile iki temel kural belirledik
    * mektuplaşma grubuna katılmak isteyenler bana adreslerini gönderiyorlar, bende kura ile herkese birer adres gönderiyorum yani herkesin toplam iki tane mektup arkadaşı oluyor
    ** özel olarak mektuplaşmak isteyen birileri varsa onlar kendi aralarında adres alışverişi yaparlar
    biz böyle düşündük başka fikirlere de açığız bize bildirmeniz yeterli. bayramdan sonra başlayalım diyoruz. haydi youserlar ptt ye!!
    dip not: kura youreads birinci noteri failedihave gözetiminde yapılacaktır.
    r2-d2
  7. saikini anlayamadığım platform.
  8. benim de desteklediğim platform. mektup arkadaşım isterse hakkari'de olsun, o mektubu atarım ve gelmesini beklerim. biz beklemeyi seven insanlarız. sen kimi bekliyorsun?
  9. oncelikle gecikmeden dolayı üzgünüm, sonralıkla bu cumartesi kura çekimi yapacağımızı bildirmek isterim. şayet katılmak isteyen başka youserlar varsa mesaj kutumu renklendirmeniz yeterli.
    r2-d2
  10. başlığı hortlatmış olacağım ama kusura bakmayın artık.

    şu vakitlerde çok istediğim hede. mektubu yolladıktan sonra ve gelene kadar ki o sürecin verdiği bekleme hissini yaşamak istiyorum. sizlere, insanlara bir şeyler anlatmak istiyorum.
    eğer böyle bir arayış içinde olan da varsa -nasıl diyordu ekşiciler?- mesaj kutumu yeşillendirebilir.