1. mesaj fasilitesinde bildiğiniz üzere giden mesajları göremiyoruz. giden mesajlar ile buna çözüm bulduk, yakında(*:haftasonu) sizlere de sunacağız
    ama okundu bildirimi olsun mu olmasın mı bilemedik, size soralım dedik. herhangi bir okunma saati vb. düşünmüyoruz, sadece okundu ise okundu yazacak

    anket sonuçları:
    %57 olmasın, %43 olsun. olmamasına karar verildi böylece. mesaj linkine tıklayarak görebilirsiniz

    bunun dışında öneri, istek ve sorunlarınızı mesaj veya yorum olarak atabilirseniz seviniriz.

    not: mesaj aramada sorun var, bunun farkındayız. bunu da en kısa zamanda çözeceğiz
  2. kullanıcıya sorma politikası umarım yaygınlaşır. bu tür durumlarda kişiye göre ayarlanabilir olması daha makul olsa da doğurabileceği iş yükünden dolayı bir seçim yapılması gerekiyorsa oyumu kullandığım anket. erkek adamın gizlisi saklısı olmaz lakin ne gerek var deyip görünmesin dediğim anket.
  3. gerekliliği sorgulanmalı bana kalırsa, yani yazılım ekibi çalışıyor diye suyunu çıkartmamak gerektiği kanaatindeyim, minik stalkerler mi yaratmak istiyoruz, o zaman olsun. alakasız insanlar bizden hesap sorsun, neden yazmadın falan desin.

    başlık anketten bahsediyor, tanım içinde anket var ama başlık youreads kategorisinde.
  4. yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. sitede yazılan yorumları beğeniyoruz ama ne kadar beğeni aldı ne kadar eksi aldı göremiyoruz. favori kısmı gibi beğenileri de görmek iyi olurdu.

    oyum ''olsun''dan yana.
  5. seçim sürecinde yayın yasağı yoksa, oyumu olsundan yana kullandığım anket. sonuçları izlerken olmasın diyenler hakkında tefekküre daldım. ^:neden? neden ?^
    abi
  6. gerek yok, bence
  7. ben de olsun diyenlerdenim. bir de tıpkı yorumlarımızda olduğu gibi kaydetme özelliği olabilir mi ki acaba diye düşündüm. bir de mesajların dışında, yeni başlık açtığımızda da yorumumuz kaydedemiyoruz.
  8. ilk üç gün ben de destekledim ama sonra düşündüm: sitenin adı whatsapp değil youreads ve bu sitenin primer fonksiyonu mesajlaşma değil bilgi paylaşımı. insanların buraya giriş amacı bu olmamalı. bunun için olmasın diyorum. ek olarak muhalefet olmaya bayılırım.
    ancak beğeni butonlarının yanında ne kadar beğenildiği veya beğenilmediği ile ilgili bilgi bulunmalı, destekliyorum.
  9. olmalı diyerek desteklediğim hede. yanlız büyük bir sorun var. mesaj atan yok.
  10. okundu okunmadıdan ziyade beğeni sayıları ve beğendiğimiz gönderileri gösterecek bir yenilik olması çok daha iyi olur.