1. herkesin dediğinin tersini söylemiş olacağım ama ekşi'nin bile mobil uygulaması yokken bence şimdilik gereksizdir. üstelik mobil versiyon ekşiye göre çok daha iyi çalışıyor. yazılım ekibi kaynaklarını siteyi hızlandırmak gibi daha acil işlere sarfetse daha iyi olur düşüncesindeyim.
  2. internet tarayıcıları çok şarj tükettiği için. mobil app'in olmasını isterim açıkçası.
    siteyi takip etmek bir kaç şey yazmak için güzelde olur.
    rvp
  3. hatta yazılım ekibinin hazır eli değmişken windows phone için de uygulama çıkartmasını rica edeceğim. evet, biliyorum, henüz chrome için uygulaması olmayan bir platformdan bahsediyorum. ve evet, çok şey istiyorum, farkındayım.
  4. api yazilmasi cok daha mantikli bir karar olur bana kalirsa.
  5. app store da her gün arattığımız uygulama
  6. sonuna kadar destekledigim fikirdir. su an sukelareader kullaniyorum ama eksi malumunuz eski tadinin zerresi yok. bu isten anlayanlar bir el atsalar hemen yuklesek, yorumlarimizla yonlendirsek. sen youreads 'sin buyuk dusun.
    yolcu
  7. bu platformu çok daha kullanılır hale getireceğini düşündüğüm bir fikirdir. kolay bir şekilde giriş yapıp otobüste, bir yerde otururken rahatlıkla okumamıza yardımcı olacaktır ve bu popülaritesini de kısa zamanda artıracaktır. eminim çabucak buna el atılır ve mobil uygulamasından rahatlıkla okuyabiliriz. emeği geçenlerden ise çok müteşekkir olacağımı belirtmek isterim.
  8. apple developer olarak uygulama yayımlamak için yıllık 99 dolar ödenmesi gereken bir hesap gerektiğinden desteklemediğim fikirdir.
  9. android e gelsin o zaman :)
  10. olmasını her daim istiyorum ve destekliyorum.

    şunu da söylemek isterim. biz insanlara yaranılmıyor. bir şey ne kadar iyi olursa olsun her zaman daha iyisini istiyoruz ve sabredemiyoruz.