1. sklogw ve verguzbay takma adlı yazarları 04.06.2017 tarihinde 23:35-23:37 saatleri arasında seri nickaltı sataşmaları nedeniyle 30 gün lale yapan moderasyondur.
    bu sebeple şu başlığı inceleyip gereğini yapması gereken topluluktur. (bkz: tanım)

    (bkz: auroraa)
    (bkz: bona dea)

    yazışmaların silinmesi ihtimsline binaen, bahsedilen konuşmalar auroraa, bona dea sırasıyla aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir. buyrun amme hizmeti. (bkz: bona dea ve auroraa lale yapılsın kampanyası)

    !---- spoiler ----!

    ben sna burdan hepsini resimle bile ispat ederim. o gün benim nick altıma ses kaydı giren senin kazanmaya çalıştığın insan. ve ayrıca birçok fake hesabı var ve yazmaya devam ediyor. benim anneme küfür ediyor. bak bana değil, benim anneme küfür etme şerefsizliğini gösteriyor. o gün ben hiçbirşeyi zaten silmedim, yönetim kendisi sildi. benim elimde konuşmaların resmi var. o kadar söyliyim edit: verguzbay tarafından zaten o hesaplar biliniyor mesela. ya gerçekten umrumda değilsiniz. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim. seni de farklı görmüyorum artık o tayfadan. bu kadar emin konuşuyorsan, gerçekten ona çok benzemişsindir. hakkında hayırlısını diliyorum.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    ses kaydının beni hiç mi hiç ilgilendirmediği yazar. sorununu sorun yaşadığı yazarla halletmesini önerdiğim yazar.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    sorunumu senin köpeklerinle yaşadığım için ilgilenirsin zannetmiştim. senin köpeklerin iftira attığı için eğitirsin sandım. senin köpeğinle benim reelde sanalda işim olmayacağı için anlarsın sandım. iğrençsin tatlım.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    sorununu clifle çöz dediğim için özel mesaj attığım yazar. haa cevabı defol git oldu usluba hayranım. not: tatlım kelimesini kullanma hakkını vermediğim yazar. laubali uslüptan hiç hoşlanmam.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    ses kaydı benim olmadığı halde çünkü benim onla hiçbir iletişimim olamaz, netten bulduğunu benim nick altıma koyuyor. bende sana diyorum ki, millete laf edicene defol git kendi arkadaşlarının iğrençliklerine bak. zaten o ses kaydı bana ait olsa şuan davalık ederdim onu. cevabım tam olarak ; defol git bana özelden yazma oldu. mesaj kutumda seni görmek istememem en doğal hakkım. bana özelden yazma. benle iletişimi özelden kurma.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    kendisiyle özelden iletişim kurmadığım yazar. şerefsiz kelimesini kalıbıyla iade ettiğim yazar. şeref kelimesine ağzında işkence çektirdiği yazar. not : işim var seviyeme çıkamayanların seviyelerine inemiyorum.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    şeref kelimesini ağzını alamayacakları eğitmeni dilediğim yazarın nick altı devam etmesini istemiyorum. ben çekiliyorum. at koşturmaya devam.

    !---- spoiler ----!

    auroraa yazdıklarını sildi bile, bona'nın da silmesi yakındır, hehe. yalnız yinede kimse bu tartışmaları okumak zorunda değil.

    harbiden bona da sildi ahaha.

    mikrofonlarımız moderasyon ekibinde.

    ekleme:
    lale olan sen olacaksın diye bir iddia geldi, bakak görek. hal bu ki ben kuralların işlemesi konusunda moderasyona yardımcı olmaya çalışan bir küçük youser'ım.
    moderatör olacak adamım da işte...

    lale olmamak adına yazıyorum; bu yorum sitenin 3 kuralına da aykırı değildir.
  2. inci'de olmadığını unutarak, 90 iqsuna bakmadan, çok cool olduğu sanrısıyla ortalarda dolanıp insanlara alenen hakaret eden ve boş zamanlarında troll dublörlüğü yapan son format bükücü anadolu çomarlarına aman vermeyen moderasyon.
  3. muzik, film, kitap kategorizasyonu çok güzel, anket vari kafadan uzaklaşmak istersen harika bir seçenek ama ilerleyen zamanlarda o ana başlıklara da alt başlık ekleseniz.mesela diğere tıkladığımızda olduğu gibi bize örneğin fantastik kurgu, distopya, felsefe falan gibi alt başlık yaratsa. hatta müzik içinde grunge, indie gibi seçenekler sunsa. tamam yukarıda bir ara başlığı var ama bu sitede güzel yan okudum okumadım izledim izlemedimlerle aslında kendinize notlar aldığınız bir kafası var.
  4. tüm yazarları tek tip yapmaya çalışan çok sıkıcı bir yönetim..
    bbs
  5. formata uygun ve hakaret içermeyen eleştiri entry'mi 30 saniye içerisinde silen moderasyon. yasaklanan hesabımdaki entry'lerimi silme hakkımı elimden alan moderasyon.

    silinen entry:
    haksız bir şekilde hesabıma ceza verse de entrylerimi silme ve yedekleme hakkımı elimden alamayacak moderasyon. sesimi duyurana kadar yazacağım, bu olay çözüme kavuşmalı. önceki entry:

    maalesef kanzuk yönetimindeki ekşi sözlük moderasyonundan çok daha kötü bir moderasyonmuş. #81259 numaralı eleştiri entry'mden sonra, ne hikmetse bir sonraki entry'm için haksız yere 1 ay uzaklaştırma cezası aldım. ceza için yazılan mesaj şu:

    sürekli siyasi gerilim,...., lale.

    ..... kısımları hatırlayamadım.

    bir sözlükte moderatörlük yapan insanların en azından formata uygun bir şekilde uzaklaştırma cezası metni yazmalarını bekledim. dalga geçer şekilde, üstünlük taslayarak değil.

    eleştirime bilenip duygusal sebeplerle görevlerini kötüye kullanmamalarını beklerdim.

    silinen entry'min içeriği nefret söyleminde bulunan bir yazarın nick altına şunu yazmış olmam:
    ------------

    "#..... numaralı entry'sinde nefret söyleminde bulunmuş yazar."

    spoiler
    yazdığı entry'nin içeriği - saldırıyı düzenleyen teröristin ailesinin ahırda yaşadığını söyleyen entry
    spoiler

    ahır: . isim evcil büyükbaş hayvanların barındığı kapalı yer, hayvan damı.
    -------------

    hakaret yok, formata aykırı bir durum yok, ama moderatöre göre siyasi gerilim yaratmış. siyasi gerilimde (nasıl flu bir tanım bu!?) saygısız bir mesajla bir ay uzaklaştırma alma sebebim oldu.

    evet uzaklaştırılma gerekçesi bu. tabi bu saatten sonra buraya girmeyi, burada yazmayı düşünmüyorum. artık sadece yetkili kişilerden ilgili hesabımdaki entry'lerin yedeğini alıp, onları silmek için hesabına girme isteğimi iletiyorum. çünkü hiçbir ceza yazdıklarımın kullanım hakkımı elimden almamalı. sadece burada görünmelerini istemiyorum artık. hoşçakalın.
  6. beni saçma sapan şeyler yapmaya iten moderasyon.
    pan
  7. youreads moderasyonu gezi ruhundaki girimi hakaret nedeniyle silmiş. hakarette " göt kılı" yazdığım içinmiş. bak sen. ulan adamlar kendileri ağızlarıyla söylüyor biz göt kılıyız diye. ben olanı yazdım diye hakaret etmiş sayıldım. ayrıca bunu yazdığım kişi özelden arayan onca küfür etti. sözlük yönetimi şimdi bu kişiye yaptırımı ne olcak merak ediyorum.

    youreads kardeş böyle yaparak bizleri sözlükten sogutuyorsunuz. umarım bu son olur. yoksa yazdıklarımda silip gidicem.
  8. kendilerini kaybetmişlerdir. üye banlayıp sebep bile belirtme lütfunda bulunmuyorlar. şimdi beyler, iyi hoş gülüyoruz eğleniyoruz, yazıp stres falan atıyoruz ama altı üstü 243 liralık site lan burası. isteyen alexa'dan falan hitine trafiğine rankine falan bakıp hesaplar. yani demem o ki beyim, havan kime?
  9. afedersiniz ama ne bok yediklerini kendileri bile bilmiyor. ekşi sözlüğü falan eleştiriyorlar ama kriz yönetiminde sedat kapanoğlu'nun eline su dökemezler. ekşi sözlük kurulmadan önce tanıyorum bu kişiyi hayatta tek başarılı olduğu konu kriz yönetmektir. kaç isyan çıktı ekşi sözlüğün ilk yıllarında. ne kafasına göre entry sildi ne ne kadar kızgın olursa olsun kaliteli yazarları kaybetmedi. tabii bu anlattıklarım sözlükte bir avuç insan yazarken geçerliydi. tıpkı burası gibiyken yani.

    sonra sözlüğü güçlenince yavaş yavaş isyancıları sözlüğe zarar verenleri uzaklaştırdı ama sabırla hiç acele etmeden. sonra ekşi sözlük ekşi sözlük oldu.

    bugün bir yazar tanımasam da sanırım sözlüğe katkı yapan bir yazarın nickaltına bir fake hesap orospu yurtdışında gezmek istiyor yazıyor. karşılıklı atışma sonucunda trollün ve yazarın entryleri siliniyor. yazarda sikerim böyle işi diye gidiyor.

    bu nedir beceriksizliktir. verin bana yetki bu sözlüğü adam edeyim. ilk işim moderasyonluk yapan bu kişileri sözlükten uçurmak olur. vizyonu olmayan bir moderasyon.
  10. kurallara uygun yazdığım ve hkaret etmediğim entryleri ısrarla silen moderasyon. taraf tutuyorlar. lale olabilirm.