1. yapmayı istemediğim şeydir. buradaki sanal gerçeklik bana hayallerdeki hayatı yaşatıyor. aslında ütopyanın gerçekleşmesi. istediğimi söyleyebiliyorum, düşüncelerimi saklamıyorum, karşımda bir muhatabım yok. kimsenin kırılıp kırılmamasını , üzülüp üzülmemesini dert etmiyorum. insanların beni olduğum gibi görebilmesine imkan tanıyorum. yapmacıksız, doğal, neysem oyum. alacağım tepkiler ile de nasıl anlaşıldığımı görmüş oluyorum. böyle bir fırsat gerçek yaşamda yok. nickimi söyleyip burayı da mahvedemem.
  2. bi arkadaşım biliyor, o da youreads üyesi. nickimden bulmuş beni. bu nick başka kimsenin olamaz diye bana demişti bende sırıtmıştım eh anladı o da habire stalklıyor. al al bunu da oku.
  3. bilebilirler ne olacak ki dediğim durum...
  4. bilirlerse çok fena şeyler olur dediğim durum...
  5. söylememeyi tercih ederim ama bu burada yazdıklarım okunucak korkusundan değil, bazen insan kendine ait birşeyleri olsun ister saklayabileceğ, o anlık düşüncelerini yazabileceği ve tüm bunları geriye dönüp okuyabileceği tamamen kendisine ait olan, bundan dolayı söylemek istemem.

    ama soran olursa veya çok yakın bir arkadaşım, açıklamaktan çekinmem sanırım
  6. özür dilerim biraz ağır olacak ama bundan çekinen,kim ne der kaygısı yaşayan insan ikiyüzlü insandır.düşündüğünü doğru bildiğini toplum içinde söyleme özgüveni olmayan,dışarıda ve kapalı mecralarda kendini farklı ifade eden insandır.mekan ve insanları göz önünde bulundurmadan doğru bildiğinizi her zaman açık bir şekilde ifade edin.en fazla arkadaşlığınız bozulur ve kendi kişiliğinizden ödün vermiş olmazsınız,böylece mutsuz ve kendinizi dizginlediğiniz arkadaşlıklar yerine daha keyif aldığınız ve rahat olduğunuz arkadaşlar edinirsiniz.
  7. çok da önemli olmayan olay herkesin bilmesine gerek yok tabi ama yakın bi arkadaşım biliyor o da zaten herşeyimi bildiği için sıkıntı değil
    wtf