1. youreads interaktif kültür ağının kurulması gereken topluluklarından biri.

    benim aklıma ilk gelen, en azından yılda bir kez toplanılarak büyük bir meydanda veya parkta yapılabilecek dostça bir turnuva.

    öncelikle satranç takımları, zaman sınırı, anlaşmazlık durumunda hakemler vb. konularda bir mutabakata varmamız gerekiyor sanırım.

    bence başlangıç için rekabetçi moda gerek yok. katılacak arkadaşlar oynayacağı satranç takımı ve arkadaşıyla da alana gelebilir.

    gelecek yorumlar, tavsiyeler ve önerilerle fikrin zaman içerisinde olgunlaşacağını umuyorum.
  2. eğer toplanma olmaz ise şu site üzerinden rahatça oynanabilir.
  3. güzel fikir ama şeyi çıkabilir. küfür kullanamıyoz :( neyse güzel düşünce ama bilmiyorum belki ilk zamanlar güzel gider. toplum olarak her şeyi mahvetmekte üstümüze yok.
  4. beni de alın allahsızlar!
  5. b1, c3'e diyerek katılmak istediğim oluşum.

    edit: yok mu oynamak isteyen? bir el dönerdik(*:swh)
  6. beni de sayın. naçizane önerim turnuvanın online olması. yoksa katılım sınırlı kalacaktır.
  7. Birçok arkadaşımızın da dile getirdiği gibi şimdilik online maçların yapılması daha uygun görünüyor. monkey d. furby, lütfen rahatsız olmayın, asıl ben size teşekkür ediyorum, oluşturduğunuz başlık çok güzel olmuş, ayrıca çok düşüncelisiniz.

    Bahsedilen etkinlik başlığı için (bkz: 1. youreads chess.com turnuvası)

    Buna ek olarak sürekliliği sağlamamızın hoş olacağı kanaatindeyim. Fazla online olan biri değilim, ama frankie fucking four fingers'in #86370 'da belirttiği sitede bir grup oluşturdum. Katılım şu an için herkese açık. İlerleyen zamanlarda kalabalık bir sayıya ulaşırsak toplanma konusunu da gündeme getirerek faydalı bir etkinlik gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.

    öneri, şikayet ve tavsiyelere bir mesaj uzaklıktayım.
  8. beni de alınnn beni dee
  9. benim de dahil olmak istediğim kulüptür