1. boy: 182
    kilo: 72

    hayatı doruklarda yaşayan, maceraperest biriyim. en sevdiğim çorba tırşik, favori takımım adana demir.

    cinsiyet fark etmez. aşk yaşayalım. bu arada; aşk olmadan seks olur ama seks olmadan aşk olmaz.
    janli
  2. oğlum milletin kafasında "lan acaba?" baloncuğu oluşturmasanıza lan.

    not: bende oluşmadı, bir arkadaşta oluştuymuş.
  3. yaş: 40
    cinsiyet: erkek.
    meslek: doktor senarist yönetmen.
    boy: 180
    kilo: 72
    özet: ahlaksız ve üç kağıtçı bir insanım. yalan söylemeyi severim. ciddi düşünüyorum.

    aranan kişi:
    yaş: 18-45
    cinsiyet: fark etmez.
    boy: fark etmez.
    kilo: şişko olmasın.
    özet: zengin olsun. cimri olmasın. paylaşmayı sevsin.
  4. ezik misiniz :(
  5. can sıkkınlığından ne yaptığımı bilmez halde gün boyu gitar çalıyorum. birkaç güne adımın altında gidik yazması da muhtemel. son birkaç haftadır o kadar aynı hayatı yaşıyorum ki çok sıkıldım. buralardan gitmeden önce de bu başlığa uğrayayım bari dedim. hey gidi sen o kadar bilimsel şey yaz, şarkı yorumu yap sonra gel sevgili ara. en kötü ihtimal muhabbet olur nedir yani.

    boy: 1.90
    kilo: 90
    yetenekler: akustik, elektro gitar çalabilme; şarkı söyleme; söz yazma; resim yapma; hikaye, deneme, şiir yazabilme; biraz da oyunculuk.
    eğitim: makine mühendisliği

    kendimi izdivaça katılmış gibi hissediyorum.
    jimi
  6. dibine kadar yalnızım. sevgili degilde daha çok kafa kırcak bir bayan. sevgili kelimesiyle yapabilecekleri kısıtlandırıp sadece o kalıba sokmak ve bununla beraber kasınıtı olmak bana göre değil. koşalım ulan sebebsiz bir sokakta durduk yere koşalım :)
  7. "foruma giden yollar yalnızlıktan geçer..." ekşi sözlükten bir erkek.
    abrek
  8. merhaba ulan sevgilisi olmayan ya da evli olmayan bir başka insanla eş olamamış veya olmamış kızlar. benim gibi efendi uslu aklı başında bir adam yalnız.

    kendimi tanımlamam gerekirse. üstün zekamın yanında (mütevazi kişiliğime değinmiyorum bile) asosyal kişiliksiz bir insanım. alkolik sayılabilirim. para derseniz geçinip giden bir insanım. evim arabam yok. insanları pek sevdiğim söylenemez. çoğunlukla tiksinirim insanlardan. tip derseniz japonumsu ince uzun biriyim. seks konusunda pek iyi olduğumu sanmıyorum. benimle sevişen kadın bir daha beni aramaz. eskişehirsporlu olmak en büyük özelliğim. bursa istanbul eskişehir illerinde oluyorum çoğu zaman. iş için sık sık ingiltere ve japonya'ya gitmek zorunda kalıyorum. doktor olduğunu her yerde belirtme ihtiyacı çeken bir doktor değilim. zaten şu an doktorluk yapmıyorum. senarist ve yönetmen olduğumu da söylemeyi pek sevmem. neyse kendimi bu kadar tanımlamak yeter.

    sözlüğün sevgilisiz ya da eşi olmayan eşsiz bayanlarına gelirsek. mesaj yazanı yemiyoruz korkmayın rahat olun. aradığım ve istediğim detayları paylaşalım. güler yüzlü ve neşeli olmalısın. mümkünse gülerken gözlerinin içinde şimşekler çaksın. gökkuşağı gibi rengarenk olsun gözlerin. bilim ve sanatla uğraşmasanız bile ilgili olun. eskişehirspor'a inanmıyorsanız bile saygı duyacaksınız. mümkün olduğunca güzel olsanız iyi olur. kısa vadede iyi sevişmeniz önemli. uzun vadede ise sabit bir insansanız olmaz. uzun vadeli takılacaksak bir yıl içinde harekete geçip latin amerika'dan başlayarak dünyayı gezmek istiyorum. ben gezemem diyenler kısa vade takılmak için yeşillendirebilir. zengin olmanıza gerek yok ama kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen insan olmanız iyi olabilir ama kriter değil. alkolü sevmeyen yazarlar yazmasa daha iyi. ama tercih onların.

    evet sözlük bayanları benim gibi adamı kaçırmayın derim. hızlı olan kazansın gazanız mübarek olsun.
  9. sevgili için sevmek gerekir. karşılık olarak bir sevgi bile ummadan sevmek. almadan sev bakalım. sevebiliyor musun?
  10. kel göbekli ve geleceğin işsiz doktaralısıyım bana gelmeyin.